2:1
(0:0)
85. J. Petrů (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 10:15

23.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Holešovicích padaly góly až po poločase, Vltavín stvrdil výhru z Chrudimi těsnou výhrou nad Zápy


Branky


50. J. Růžička , 78. O. Šípek (p.) - 85. J. Petrů (p.)
0

Omluvit se fanouškům za poslední domácí zápas, kdy si do Holešovic přijel pro tři body Tachov, se pokusili svěřenci trenéra Frýdka v dalším zápase se Zápy. Jelo se dle minulého scénáře, s rozdílem, že si dvougólové vedení domácí vytvořili ve druhém poločase a na jejich výhře nic nezměnil ani kontaktní gól z penalty, kterou proměnil v závěru Petrů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní dějství bez větší šance

Během úvodních minut se hra přelévala ze strany na stranu, dobrou možnost prováhal Pávek, když vyslal ze standardní situace balon pouze do zdi. Druhá desetiminutovka patřila Vltavínu, který ale Straku v bráně Záp příliš neprověřil. Vážnější šance nepřicházela, nejvíce se snažil se stavem zahýbat Vltavín, ale zahraničním akvizicím trenéra Frýdka se stále moc nedařilo, na druhé straně pálil nepřesně Putz. Právě Putz se postaral o diskuzi v závěru poločasu, když upadl v souboji ve vápně, penalty se ale nedočkal.

Několik neproměněných šancí mohlo stát Vltavín body

Následoval druhý poločas a po pěti minutách se diváci dočkali gólu. A gól to byl nádherný, balon se odrazil za hranici vápna, tam napřáhl Jan Růžička a střelou z voleje překonal Straku – 1:0. Vstřelený gól domácím vlil energii do těl a následovalo několik šancí. Straka tak musel být pozorný při pokusech Macháče, Šípka, Valíčka či Vokouna. Neškodně hrající Zápy se tak dočkaly druhého trestu za svou pasivitu. Faulu se hosté dopustili ve svém vápně a penalty se ujal Ondřej Šípek, který poslal Straku na druhou stranu a bezpečně proměnil – 2:0. Zápy se pustily do risku a v 80. minutě mohlo být sníženo, Putz se zničehonic zjevil před bránou, ale trefil pouze boční síť. Když skóre nenavýšil Mashike, jehož střelu zastavila tyč, zdramatizoval utkání domácí kapitán Uvíra faulem na pronikajícího soupeře. Důležitou trefu z penalty pak obstaral Jiří Petrů – 2:1. Dokonat vyrovnání mohli hosté v nastaveném čase, ve stoprocentní šanci ale selhali a vystřelili mimo bránu.



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): "Zápy jsou těžkým soupeřem. Byl to zápas hraný po vápna. Měli jsme územní převahu, ale vyložených šancí z toho moc nebylo. Soupeř měl zase velice nebezpečné standardní situace, které zahrával výborně. Zpočátku jsme se nemohli dostat do tempa, ale druhá půle už byla lepší, šli jsme zaslouženě do dvoubrankového vedení, když nádherný první gól vstřelil Růžička. Na 3:0 mohl zvýšit Elvis (Mashike), který měl velkou šanci poté, co si výborně položil dva obránce, ale bohužel nastřelil tyč. Z rychlého protiútoku na druhou stranu se pískala jasná penalta a šest minut před koncem jsme se trochu strachovali o výsledek. Nakonec jsme to ale zaslouženě dotáhli do vítězného konce. Tentokrát označím za hráče zápasu Růžičku, který si splnil defenzivní úkoly a z pozice pravého obránce dal krásný gól."

SK Zápy
Michal Mašek (trenér): připravujeme



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - . Mashike [-] (90. P. Pejša [-] ) , J. Vokoun [-] , C. Maione [-] (71. J. Hodas [-] ) , D. Pozníček [-] , O. Šípek [-] (93. M. Schindler [-] ) , M. Uvíra [-] , R. Macháč [-] (88. D. Tichý [-] ) , J. Růžička [-] , B. Abena [-] , V. Valíček [-] (80. M. Macháček [-] )

SK Zápy
R. Straka [-] - T. Matějka [-] , P. Putz [-] , V. Svoboda [-] , M. Jelínek [-] (73. K. Hejný [-] ) , M. Kovařík [-] (60. E. Liener [-] ) , F. Hakl [-] (85. D. Veselý [-] ) , M. Novák [-] , J. Petrů [-] , M. Pávek [-] , V. Vorasický [-]

ŽK: 85. M. Uvíra , 89. O. Koblenc , 91. J. Hodas - 21. M. Novák , 24. M. Jelínek .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: LERCH Ondřej - MACHÝČEK Lukáš, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.