2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 10:15

24.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Úvod zápasu Vltavín prováhal, tři body zůstaly v Domažlicích


Branky


0

Domažličtí fotbalisté se museli přesunout do Mrákova, kde na ně čekal těžký zápas s Vltavínem. Pro oba týmy tak šlo o venkovní zápas, ale v zápase uvedený domácí tým přece jen využil kratší vzdálenosti a dokázal během prvního poločasu zasadit dva zásahy, na které hosté odpověděli ve druhém poločase jediným gólem Vokouna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě hrubky obránců. dva góly v síti Pávka

Na náhradním hřišti v Mrákově se odehrál pro trenéra domácích, Radka Kronďáka, zajímavý zápas. Domažlický trenér totiž vedl Vltavín nepřetržitě dlouhých šestnáct let. Se svým bývalým týmem ale jeho svěřenci slitování neměli. Po osmnácti minutách hry se po rohovém kopu dostal Marek Bauer trestuhodně do pohodlného hlavičkového zakončení a dopravil balon za záda poměrně překvapeného Pávka, který přes několik těl neměl ideální výhled a proti nečekanému zakončení už nestihl vytáhnout zákrok- 1:0. Během prvního poločasu přidali Domažlice ještě druhý gól, když ve 42. minutě jeden z hráčů proběhl pravou stranou hřiště a nabídl balon přes prázdnou bránu zcela nepokrytému Davidu Bezdičkovi, který neměl příliš složitou práci při doklepnutí balonu z bezprostřední blízkosti – 2:0. Po pár minutách skončil i celý první poločas, se kterým mohli být svěřenci trenéra Kronďáka spokojení.

Vokounův kontaktní gól

Ve druhém poločase se ale na konečnou výhru museli pořádně nadřít, v 70. minutě hry se totiž podařilo Vltavínu vstřelit kontaktní gól. Gól padl opět po rohovém kopu, centrovaný balon se snesl až k zadní tyči, kde jeden z domácích hráčů neubránil Jiřího Vokouna, a svěřenci trenéra Frýdka měli dalších dvacet minut na vyrovnání. Domažličtí si už ale vlastní bránu pohlídali, nedovolili Vltavínu přesné zakončení, a na náhradním hřišti Sokola Mrákov vybojovali výhru.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - M. Bauer [-] , D. Černý [-] (88. J. Blažek [-] ) , M. Hrubý [-] , M. Braun [-] (62. D. Brožík [-] ) , D. Boček [-] (69. P. Průcha [-] ) , P. Mužík [-] , O. Ruml [-] (77. M. Hejda [-] ) , O. Chocholoušek [-] , P. Mráz [-] , M. Špírek [-] (30. D. Bezdička [-] )

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] (83. C. Maione [-] ) , . Mashike [-] , J. Vokoun [-] , D. Pozníček [-] , O. Šípek [-] , M. Uvíra [-] , R. Macháč [-] (46. P. Pejša [-] ) , B. Abena [-] , D. Podzimek [-] , V. Valíček [-] (63. M. Macháček [-] )

ŽK: 44. P. Mužík , 68. D. Boček , 73. M. Bauer , 90. M. Hrubý - 38. B. Abena , 62. V. Valíček , 91. M. Macháček .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Šedivka Ondřej - DUJSÍK Jiří, ČECHLOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.