3:1
(1:1)
25. L. Batka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 10:15

24.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Chrudimský Kopecký dominoval v zápase se Štěchovicemi, dvěma góly rozhodl


Branky


0

Na výhru s Tachovem chtěly Štěchovice navázat v Chrudimi a ukončit sérii, při které na půdě svého soupeře ani jednou neuspěly jak bodově, tak gólově. Gól sice vstřelil Batka, ale domácí Kopecký v zápase zářil a dvěma góly ve druhém poločase určil vítěze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěchovičtí se dostali do vedení

Úvodní minuty patřily domácím hráčům, ale Vašák nemusel řešit žádné nebezpečné zakončení. Ani ze strany Štěchovic nepřišlo výraznější ohrožení Mrázka, zakončení Maruše z dobré střelecké pozice nemělo nárok na úspěch. Většina útočných akcí Chrudimi stála na myšlenkách Kopeckého, jeden z nejlepších hráčů domácích si během úvodní čtvrthodiny připsal dvě akce, zejména při té druhé z přímého kopu musel být Vašák pozorný. Nejideálnější šanci Chrudimi založil Dostálek, který se dostal s balonem do vápna, ve kterém se k balonu dostal Kesner, ale stejně jako Kopecký ztroskotal na Vašákovi.

 

Gól padl na druhé straně o chvíli později – po faulu na Vernera rozehrával Švejda, centrem našel hlavu Maruše, který balon ideálně naservíroval Lukáši Batkovi a nejlepší štěchovický střelec dokázal překonat Mrázka přízemním střelou k tyči – 0:1. Aktéři gólové akce se posléze prohodili při šanci další, zakončující Maruš ale ani ve druhém pokusu nezvládl vyběhnutého Mrázka překonat. Těsně před poločasem se domácí dočkali vyrovnání- Jindřich Kučera svedl souboj s Bustou, balon se odrazil k Tomáši Dostálkovi a druhou ligou ošlehaný záložník dokázal najít skulinku u bližší tyče Vašáka – 1:1.

Přímé kopy Kopeckého rozhodly zápas

Chrudimští vlétli do druhého dějství aktivně a po třech minutách se ocitl v nebezpečné situaci Langr, jeho točené zakončení naštěstí nemělo ideální směr. Následovala estráda přímých kopů Kopeckého, které rozhodly o vítězi. Při prvním přímém kopu zakončil nad břevno, při druhém nezvládl Jindřich Kučera v letu usměrnit balon do odkryté brány, ani třetí pokus nebyl úspěšný, když se vyznamenal Vašák.

Jenže při čtvrtém v 70. minutě už se to povedlo – Verner fauloval na velkém vápně a skvělého místa Lukáš Kopecký využil k překonání zdi včetně Vašáka – 2:1. A pro hosty bylo ještě hůře, v 77. minutě na stejném místě fauloval Pavlík a Lukáš Kopecký při téměř totožném zakončení opět uspěl – 3:1. Nejlepší hráč zápasu neměl daleko k hattricku, z několikáté standardky v zápase pálil rovnou z téměř pětatřiceti metrů a balon s pomocí Vašáka skončil na břevně.

 

Zdroj článku: oficiální web Štěchovic (www.fotbalstechovice.cz)

Článek byl upraven redakcí

 

VIDEOSESTŘIH:

 



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim
Lukáš Kopecký (hráč): „Čekal nás těžký zápas se Štěchovicemi, které velmi dobře brání. Já si myslím, že jsme do toho zápasu vstoupili docela dobře, měli jsme velký tlak a měli jsme tam nějaké šance. Bohužel jsme nedali, oni nám z protiútoku z ojedinělé šance dali branku, která nás docela srazila, ale dokázali jsme se z toho otřepat a Dostálek dal velmi důležitou branku a do poločasu vyrovnal na 1:1. V poločase jsme se v kabině semkli a řekli jsme si, že to prostě otočíme jako v Benešově a to se nám povedlo. Takže jsme hrozně rádi za tři body.“

Povltavská Fotbalová Akademie
Miroslav Mňuk (sportovní ředitel): „Do Chrudimi jsme jeli s úmyslem změnit historii a konečně přivézt nějaké body. Bohužel se nám tento cíl nepodařilo splnit. Utkání domácí zahájili náporem, který jsme přečkali a naopak my jsme v 25. minutě udeřili na druhé straně. Batka vstřelil svůj desátý gól tvrdou střelou k pravé tyči. Dále jsme produkovali naší hru ze zajištěné obrany a po několika minutách jsme si vypracovali další šanci, kterou Maruš zahodil. Bohužel před ochodem do kabin jsme inkasovali vyrovnávající gól. Druhý poločas probíhal v územní převaze domácích, ale bez větších šancí. Ty nakonec přišly po sérii přímých kopů z hranice vápna, které zkušený střelec Kopecký přetavil ve dva góly. Zápas se pak jen dohrával.“



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - M. Radouš [-] , L. Kopecký [-] , O. Kesner [-] , J. Stránský [-] , P. Drahoš [-] , D. Vavrouš [-] (61. P. Tlapák [-] ) , S. Langr [-] (81. O. Hauf [-] ) , J. Kučera [-] , T. Dostálek [-] (84. J. Luptovský [-] ) , V. Řezníček [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
L. Vašák [-] - M. Švejda [-] , M. Mareš [-] , L. Maršálek [-] , M. Verner [-] (70. T. Pavlík [-] ) , F. Busta [-] , L. Batka [-] , Š. Kučera [-] , Š. Maruš [-] (77. S. Hřebeček [-] ) , J. Košata [-] , L. Jakobovský [-]

Počet diváků: 160. Rozhodčí: Grimm Tomáš - JANOCH Marek, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.