1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 10:15

27.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Nečekaná domácí ztráta Olympie, Dvořák vystřelil v poslední minutě výhru Tachova!


Branky


0

Řada tipérů v čele s tachovským útočníkem Martinem Hoffmannem nevěřila ve výhru Tachova, ale právě to se na půdě lídra ČFL stalo. Na úvodní gól Kyndla rychle odpověděl po dvou minutách Bareš. Zápas směřoval do penaltového rozuzlení, ale Olympii zmrazil gól Dvořáka z 90. minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olympia se v dalším kole České fotbalové ligy střetla na domácím stadionu s Tachovem, který je v letošním ročníku jedním z překvapení soutěže. Západočeši totiž hrají hodně nahoře a duel na východě Čech je mohl právě k Hradci v tabulce hodně přiblížit. A to byla pro hosty velká motivace, kterou po čtvrt hodině hry dokázali převtělit ve vedoucí branku. Houdek dlouhým nákopem našel hlavu spoluhráče, který míč prodloužil do běhu Matěji Kyndlovi a ten už si sám proti Frydrychovi věděl rady.

Šavle tak musely ještě více zabrat a po chvíli za to byly odměněny. Daniel Bareš dokázal se štěstím dostat míč do tachovské sítě po rohovém kopu a rázem se tak hrálo podstatě od nuly.

Dvořák v závěru rozhodl

I následující část zápasu přinesla hodně útočný fotbal s několika šancemi na obou stranách. Největší měli hosté. Při přečíslení sami před Frydrychem, po chvíli ale po faulu brankáře, který knockoutoval tachovského útočníka při pokusu vyboxovat míč,zahrávali pokutový kop. Frydrych však dokázal hostujícího hráče Hoffmanna u pravé tyče vychytat a dramatický zápas tak pokračoval stále za remízového stavu.

Když už si všichni přihlížející mysleli, že se rozhodovat bude až v penaltovém rozstřelu, dokázal naposledy v utkání udeřit Tachov. Domácí hrubě podcenili tachovský aut, po kterém hosté poslali centr na malé vápno, kde míč usměrnil do domácí branky František Dvořák, který tak přisoudil všechny tři body hostům! Olympia však stále zůstává první, a to navíc s úterním domácím zápasem k dobru.

 

ZDROJ: www.fcolympia.cz, kde naleznete i další info o dění v klubu Olympie (upraveno redakcí fotbalunas.cz)

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu



FK Tachov
Pavel Vaigl (trenér): "Musím kluku poblahopřát, makali jsme, zápas byl vysoké úrovně. Olympia má velice dobrý tým, my byli o drobet šťastnější, vyhrát jsme si ale zasloužili, na vyložené šance jsme na tom byli o trochu lépe. Mužem zápasu byl od nás brankář Houdek. Rád bych pochválil za výborný výkon trojici rozhodčích, která zápas odřídila. Pískal Michal Paták, který má zkušenosti s nejvyšší soutěží a dal utkání velice dobré vedení, hrálo se rychle."



Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - J. Duben [-] , M. Šťastný [-] , D. Broukal [-] - L. Houžvička [-] , M. Demeter [-] , D. Čada [-] , O. Kraják [-] (72. V. Štěpán [-] ) - K. Piták [-] , D. Kuťák [-] (33. M. Ptáček [-] ) , D. Bareš [-] (84. D. Ličman [-] )

FK Tachov
D. Houdek [-] - J. Matas [-] , D. Hradecký [-] , P. Vyleta [-] (60. P. Došlý [-] ) , T. Hájovský [-] , F. Dvořák [-] , M. Kyndl [-] , M. Hoffmann [-] , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , M. Mlynařík [-]

ŽK: 32. D. Čada , 56. M. Ptáček , 66. J. Duben , 82. L. Frydrych - 25. M. Hoffmann , 28. M. Kyndl .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: PATÁK Michal - PATÁK Viktor, MUDRA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.