1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 10:15

28.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Olympia je z formy, všechny body nechala po Tachovu i Chrudimi


Branky


0

Velkou ztrátu v bojích o prvenství si připsala Olympia, které se zápas v Chrudimi vůbec nepovedl. Během prvního poločasu se vůbec neprosadila v útoku, zlepšení ve druhém poločase nepomohlo a naopak domácí hráči jediným gólem rozhodli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kopeckého přímé kopy

Chrudimští fotbalisté byli ze začátku nebezpečnější, v osmé minutě Krčál prověřil pozornost Frydrycha, který v obou případech uspěl. Tradičně se k několika standardkám dostal Kopecký, jenže ani jednou Frydrycha neprověřil. Olympia během prvního poločasu prakticky neohrozila Mrázka stojícího v domácí bráně. Jelikož se ani domácí hráči neprosadili, šlo se do kabin za nerozhodného stavu.

Zlepšení Olympii nepomohlo

Ve druhém poločase se do hry dostaly i emoce a místo fotbalové krásy bylo k vidění spíše několik soubojů. Poprvé za celý zápas ohrozila Olympia domácí bránu při střele Pitáka, ale pozorný Mrázek udržel nulu. Okolo sedmdesáté minuty předvedli chrudimští fotbalisté nádhernou kombinační akci, kde se u postranní čáry uvolnil Krčál, nahrál Kopeckému, ten poslal míč na Kesnera, který mu jej patičkou vrátil za obranu zkoprnělých hostů a Lukáš Kopecký tváří v tvář Frydrychovy nezaváhal - 1:0.

 

Hostům se poté naskytla možnost zahrávat standardku, ale s tečovanou střelou Pitáka si Mrázek reflexivním zákrokem do protipohybu poradil a držel chrudimské akcie. V dalších akcích byli neúspěšní Mlynka s Vavroušem. Při mírném tlaku si Olympia nevytvořila zásadnější šanci na vyrovnání. Rozhodnout mohl Kesner, ale místo postupu sám na brankáře volil nahrávku, kterou zadáci hostí stačili zblokovat. Konec utkání si již domácí hráči pohlídali a zvítězili.

 

Zdroj článku: oficiální web Chrudimi (www.mfkchrudim.cz)

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim
Pavel Jirousek (trenér): "Hráli jsme s lídrem tabulky, což je samo o sobě motivace. Na podzim jsme nebyli s průběhem vzájemného zápasu úplně spokojeni, sahali jsme i tam po bodech a nakonec neměli žádný. Soupeř má poslední dobou trochu potíže a toho jsme chtěli využít. Myslím, že se nám to povedlo, jedna střela Karla Pitáka a jeden tečovaný trestný kop, kde nás zachránil Mrázek, nic jiného jsme soupeři nedovolili. Byl to strašný boj, balón ve vzduchu, ale takové zápasy s Olympií jsou. Dali jsme krásný gól, kdy Mlynka připravil míč Kopeckému. Znovu jsme udrželi nulu vzadu, jsme spokojení."




Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - T. Dostálek [-] (79. D. Vavrouš [-] ) , L. Kopecký [-] (88. J. Stránský [-] ) , M. Radouš [-] , D. Vodrážka [-] , O. Kesner [-] (90. P. Tlapák [-] ) , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , S. Langr [-] , J. Kučera [-] (51. T. Mlynka [-] ) , J. Krčál [-]

FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - J. Duben [-] , J. Novotný [-] - D. Čada [-] , L. Houžvička [-] , M. Demeter [-] , V. Štěpán [-] - K. Piták [-] (71. D. Bareš [-] ) , D. Ličman [-] (88. J. Kraus [-] ) , R. Jukl [-] , M. Ptáček [-]

ŽK: 56. T. Dostálek , 62. P. Drahoš , 91. S. Langr - 15. R. Jukl , 44. L. Houžvička , 50. J. Duben , 50. D. Čada .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.