3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 10:15

29.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trenér Záp Mašek nenechal po zápase na Olympii nit suchou. Ztratit dvoubrankový náskok je jen chybou hráčů a realizačního týmu, reaguje domácí kouč Sazima


Branky


0

Dva góly Dominika Veselého z první dvacetiminutovky zadělaly na velké problémy Olympii, ale ta dokázala zareagovat. Ještě v prvním poločase snížil Novotný, před koncem vyrovnal Jukl a druhý bod pak vybojovala v penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Veselého značně zmrazily domácí hráče

Olympia s blížícím se koncem letošní sezony přivítala v domácím prostředí v dalším důležitém zápase tentokrát celek ze Záp. Podzimní utkání dopadlo lépe pro Hradecké, odveta se však začala vyvíjet jednoznačně lépe pro hosty. Nejprve v jedenácté minutě otevřel skóre Dominik Veselý – 0:1. Pouhých šest minut poté přidal druhý gól a s Olympií to vypadalo velmi špatně – 0:2. Domácí tak rázem museli vrhnout veškeré síly do útoku, což se jim ve snížení povedlo převtělit až těsně před přestávkou, kdy se prosadil Jan Novotný – 1:2.

Před koncem vyrovnal Jukl

Do druhého poločasu tak Šavle vstupovaly s jednoznačným cílem, rychle vyrovnat a pokusit se celé utkání zcela otočit ve svůj prospěch. Branku se domácím přeci jenom povedlo vsítit, ovšem až čtyři minuty před koncem základní hrací doby zásluhou Richarda Jukla – 2:2

Penalty ovládla Olympia

Když pak už další gól nepadl, rozhodovalo se v penaltách, po kterých bonusový bod zůstal na východě Čech. Olympia tak stále udržela vedení v tabulce.

 

Zdroj článku: oficiální web Olympie www.fcolympia.cz, kde naleznete více informací o klubu

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


FC Olympia Hradec Králové
Miloš Sazima (trenér): "Před utkáním by pro nás byly dva body málo, doma bychom měli uhrávat plný počet bodů, ale po průběhu, kdy jsme rychle prohrávali 0:2, jsme utekli hrobníkovi z lopaty a se dvěma body musíme být maximálně spokojení. Kosí nás zranění, dnes si náš druhý hráč v rámci jednoho týdne utrhl křížový vaz. Tentokrát Houžvička. Máme sice nové hřiště, ale to je v takovém stavu, že to je jak asfaltová plocha a my na to trpíme, kosí nás zranění. Klíčová byla branka po standardní situaci ve 42. minutě na 1:2. Ve druhé půli jsme pak hosty přimáčkli, i když to nebyl žádný krásný fotbal a silou vůle jsme vyrovnali díky přesnému centru dorostence Čiháka a brance Jukla. Penalty jsme pak po zásluze vyhráli, když jsme byli úspěšnější, podržel nás v nich opět brankář Frydrych. Za hráče zápasu tak označím Frydrycha, za inkasované branky vůbec nemohl, ve druhé půli pak vychytal dvě gólovky a pak penalty, a také Demetera, který tentokrát naskočil na postu stopera. Ptáte se mě na hodnocení rozhodčích, k tomu se nechci vyjadřovat. Když někdo vede za čtvrt hodiny 2:0 a nechá si náskok vzít vlastní naivitou a pasivitou, tak to je jen chyba hráčů a realizačního týmu, ne rozhodčích. Ti odpískali třetiligový standard mezi dvěma mančafty, které patří do horní poloviny tabulky."

SK Zápy
Michal Mašek (trenér): "Dovolím si říct, že jsme byli v zápase jasně lepší. 2:0 jsme vedli, bohužel naší nemohoucností jsme nepřidali třetí gól, protože soupeř podal tragický výkon. A nebýt rozhodčích, tak by se snad nedostal za půlku. Rozhodčí celý zápas řídili tendenčně proti nám. Měli jsme i smůlu, když jsme inkasovali v závěru. Domácí dvakrát nacentrovali z vymyšlených standardek do vápna, dvakrát to tam shodou náhod propadlo, to se stane. Ale výkon rozhodčích byl tragický. Zápas tak hodnotím z našeho pohledu tak, že jsme ho měli rozhodnout třetí brankou, plus nám asi chyběl důraz při standardkách, ale tam je to složité, hráči museli být ve vápně při bránění obezřetní, protože každý kontakt se píská a nejde jim tak nic vyčíst. Uhráli jsme to dobře a měli jsme zvítězit a jen shodou náhod a okolností a jiných vlivů jsme utkání nezvládli. Vrcholné číslo bylo, když v penaltovém rozstřelu poté, co Straka zlikvidoval penaltu, zvedl pomezní praporek, že prý byl brankář mimo dovolené postavení a opakoval penaltu, dokud ji hráč neproměnil, to jsem nikdy neviděl, a to se ve fotbale nějaký pátek pohybuji. Jestli s tímto soupeř pomýšlí na druhou ligu, tak na to ať rychle zapomene, byl to jeden z nejslabších mančaftů, proti kterým jsme hráli. Tam by museli vyměnit celý mančaft, aby vůbec mohli na FNL pomýšlet. Navíc hřiště bylo katastrofální, Zápy každý hodnotí jako vesnici, ale oproti tomuhle jsme Real Madrid. Ostuda se vším všudy, máme zkažené dopoledne. Nejlepším hráčem od nás byl levý záložník Veselý, dal dvě branky a proměnil penaltu."



Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - J. Duben [-] , J. Novotný [-] , M. Demeter [-] - L. Houžvička [-] (29. D. Ličman [-] ) , V. Štěpán [-] (81. J. Kraus [-] ) , M. Ptáček [-] , D. Čada [-] - D. Bareš [-] , D. Kuťák [-] (71. P. Čihák [-] ) , R. Jukl [-]

SK Zápy
R. Straka [-] - T. Matějka [-] (82. K. Hejný [-] ) , E. Liener [-] , D. Veselý [-] , P. Putz [-] (88. M. Kovařík [-] ) , M. Jelínek [-] , V. Vorasický [-] , M. Novák [-] , J. Petrů [-] , P. Pavlík [-] , F. Hakl [-]

ŽK: 71. P. Čihák , 75. J. Duben - 32. P. Pavlík , 41. M. Novák , 71. J. Petrů , 81. R. Straka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kalenda Jan - ULRICH Tomáš, TRSKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.