Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 10:15

29.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Táborský Dordević stáhl dvoubrankové manko, na body s Vltavínem to nestačilo


0

Další zaváhání si připsala rezerva Táborska, která na domácí půdě podlehla rozjetému Vltavínu. Ačkoliv sice jihočeští fotbalisté ve druhém dějství vyrovnali, na svého pražského soka nestačili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šípek odmítl penaltu

Pražané nastoupili do zápasu ve velkém stylu a jejich pokus o rychle vstřelený gól vyšel už ve druhé minutě, kdy Abena našel Petra Pejšu, který šel sám na Blažka a uspěl – 0:1. Vyrovnání na sebe nemuselo nechat čekat, jenže Grobár s Turkem své šance nevyužili. Poté nevyužil šance ani Valíček, který netrefil bránu z dobré pozice, ale litovat toho Vltavín nemusel. O pár minut později totiž zamířil na Blažka osamocený Elvis Sukisa Mahike a stejně jako Pejša dokázal gólmana obstřelit – 0:2. Vedení mohlo být ještě výraznější, ale nabídnuté penalty v poslední minutě poločasu nevyužil do tyče mířící Šípek.

Dordević vyrovnal, jenže Vltavín se nenechal zahanbit

Ofenzivně laděný byl druhý poločas. Netrvalo dlouho a Krsta Dordević využil zaváhání v rozehrávce soupeře – 1:2. Navrátit se do bezpečnějšího vedení se Lokádě nepodařilo, Mashike s Macháčem balon za záda Blažka nedostali. A tak se radovali opět domácí hráči, Krsta Dordevič přehodil Pávka a vyrovnal – 2:2. Pár vteřin poté mohlo být dokonáno, Turek se hnal sám na bránu a trefil Pávka, bohužel pro domácí a naštěstí pro hosty. Kvalita pražského výběru se postupně projevila v důležitých momentech, patnáct minut před koncem přidal svou druhou trefu v zápase Elvis Sukisa Mashike – 2:3. Riskující domácí tým se neměl moc šancí pokusit vyrovnat, protože o pět minut později definitivně rozhodl Mario Maione, Blažek sice jeho první střelu vyrazil, ale na dorážku neměl nárok – 2:4.



Ohlasy k zápasu



FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): "Opakuje se to - v první půli jsme měli velice dobrý nástup, vedli jsme 2:0, jasný zápas, z penalty mohli navýšit, ale bohužel jsme nedali. V první minutě druhé půle přišla velká chyba brankáře, který šel do kličky, nechal si míč vypíchnout a bylo to jen o gól. Znervózněli jsme, Táborsko toho využilo a vyrovnalo na 2:2. Pak nás při samostatném postupu hráče Pávek podržel, probudili jsme a naštěstí jsme zápas zachránili. Ale byly to zase úplně zbytečné nervy, velká škoda. Hráčem zápasu byl pro mě útočník Mashike."



Sestavy


FC MAS Táborsko B
M. Blažek [-] - M. Novák [-] , P. Nehoda [-] , J. Suchan [-] , M. Mácha [-] , L. Landovský [-] (46. V. Týnavský [-] ) , J. Chotovinský [-] , K. Dordević [-] (78. F. Vysušil [-] ) , J. Škarda [-] , M. Grobár [-] , L. Turek [-]

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] , O. Janda [-] , . Mashike [-] (85. M. Uvíra [-] ) , D. Pozníček [-] , O. Šípek [-] (87. J. Růžička [-] ) , P. Pejša [-] (56. C. Maione [-] ) , R. Macháč [-] , B. Abena [-] , D. Podzimek [-] (71. M. Schindler [-] ) , V. Valíček [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pečenka Jiří - PRŮCHA Miroslav, VRCHOTA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.