Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

30.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Diváci v Benátkách si užili skvělého ofenzivního fotbalu, k vidění bylo jedenáct branek


Branky


0

Parádní podívanou nabídl duel Benátek se Štěchovicemi. Během prvního poločasu ale nic nenasvědčovalo, že bude k vidění takový výsledek. Ve druhém poločase padlo osm branek, domácí tým udržel domácí šňůru výher a Štěchovicím nadělil historický počet branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěchovice doplatily na chyby v obraně

Během úvodních minut byli aktivnějším hosté, ale Benátky uspěly hned při svém prvním útoku v šesté minutě, když Boček našel přesnou přihrávkou Jakuba Kocourka, ten obešel Vašáka a zamířil do prázdné brány – 1:0. Stejný počet minut potřebovaly ke druhému gólu, při druhém útočném snažení se dokázal prosadit přesně umístěnou střelou Jan Boček – 2:0. Snížit mohl po čtyřech minutách Batka mířící sám proti Michňovi, domácí gólman dokázal vleže zakročit. Akce pokračovala, zakončující Busta minul bránu.

 

 

Minuta devatenáctá přinesla kýžený kontaktní gól Štěchovic, Jakobovského centr hlavičkoval Busta, balon odražený od břevna pak usměrnil Štěpán Kučera za záda Michni – 2:1. Zajímavou kombinační akci založil ve 25. minutě po pravé straně Tvrzník, Šimeček jemně lízl balon ke kopačkám Bočka, který tentokráte zamířil nad břevno. Standardku poté rozehrával na druhé straně Košata, jeho cent sice zeď srazila, ale přímo k Bustovi, jehož zakončení opět minulo bránu. V závěru poločasu se ještě do dvou nebezpečných pozic dostali Boček s Kocourkem, ale na Vašáka nevyzráli.

Ofenzivní podívaná Benátek, které soupeře zničily

Druhý poločas se proměnil ve festival ofenzivní podívané. Benátky se staly lepším týmem a postupně za záda Vašáka zamířilo pět balonů. Po dvou minutách hry si Jan Boček zpracoval centr za obranu a z úhlu překonal Vašáka – 3:1. Na druhé straně nepřesně zakončovali Busta s Košatou. Poté se objevil Boček zcela sám před Vašákem, ale hattricku díky jeho skvělému zákroku nedosáhl. Až o minutu později se mohli domácí radovat, po výkopu Michni si Jakub Kocourek lehce obešel Ciencialu, Švejdu i Hřebečka a zároveň také překonal Vašáka – 4:1. Dvě minuty poté hosté snížili, když po centru Pavlíka dostal Jakub Košata dostatečný čas i prostor k zakončení – 4:2.

 

 

Pár vteřin se čekalo na odpověď, tu připravil Kocourek, když jeho centr nechtěně zakončil Michal Švejda do vlastní brány – 5:2. Totální zkrat štěchovické obrany pokračoval v 69. minutě, tentokráte zakončil delší kombinaci Jakub Synek krásným angličákem – 6:2. Deset minut poté byli hosté na ručník definitivně, Knobloch našel Jakuba Synka, který stál na konci další pohledné akce a uspěl – 7:2. Nutno dodat, že v tomto desetiminutovém úseku Vašák vytáhl skvělé zákroky proti Bočkovi a Šimečkovi. V závěru zápasu se domácí uchýlili k exhibici a poslali do útoku náhradního gólmana Levíčka. Zmírnění výsledku se hosté dočkali nejprve v 86. minutě, kdy našel Verner z rohového kopu hlavu Lukáše Jakobovského – 7:3. A v posledních vteřinách vstřelil Lukáš Jakobovský svůj druhý gól, když zužitkoval přihrávku Štědronského – 7:4.

 

Zdroj článku: oficiální web Štěchovic (www.fotbalstechovice.cz)

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou
Pavel Jícha (trenér) pro www.kopanabenatky.cz: „Na našem herním projevu dnes bylo znatlené, že z nás spadl ten tlak v podobě boje o záchranu. Naši hráči se zejména v útočné činnosti prezentovali tak, jak po nich v tréninkovém procesu chceme. Podle mého názoru jsme dnes odehráli pohledný zápas a naprosto po zásluze zvítězili.“

Povltavská Fotbalová Akademie
Zbyněk Busta (trenér) pro www.kopanabenatky.cz: „Domácí hráli výborně, my jsme propadli ve všech směrech. Benátky byly rychlejší, důraznější, pohybovaly se výborně bez balonu, kdežto my byli statičtí a prohrávali osobní souboje. Nedostupovali jsme hráče, hráli jsme na velkém prostoru, neuměli jsme se dostat do bloku, protože jsme to nestíhali se do toho bloku dostávat. Domácí prostě byli ve všech směrech lepší.“



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Horák [-] , D. Radosta [-] (56. O. Walter [-] ) , J. Mižič [-] (56. J. Knobloch [-] ) , M. Hošťálek [-] , B. Tvrzník [-] , M. Borovička [-] , J. Boček [-] , V. Šimeček [-] (81. V. Levíček [-] ) , J. Kamlach [-] (16. J. Synek [-] ) , J. Kocourek [-] (76. J. Sudek [-] )

Povltavská Fotbalová Akademie
L. Vašák [-] - M. Švejda [-] , M. Mareš [-] , L. Jakobovský [-] , F. Busta [-] , S. Hřebeček [-] (65. M. Verner [-] ) , Š. Kučera [-] , T. Pavlík [-] (65. M. Štědronský [-] ) , J. Košata [-] (68. L. Maršálek [-] ) , J. Cienciala [-] (68. Š. Maruš [-] ) , L. Batka [-]

ŽK: 59. J. Knobloch - 76. Š. Kučera .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - PASTYŘÍK Vladimír, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.