0:3
(0:1)
43. M. Ptáček
63. D. Čada
83. R. Jukl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 10:15

30.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Střelnici se tentokráte střílelo jen do brány Švihoříka, Olympia vybojovala důležitou výhru


Branky


43. M. Ptáček , 63. D. Čada , 83. R. Jukl (p.)
0

Olympii postupně odpadávají soupeři v boji o titul, ale přímý souboj s Viktorií Jirny nutí ke sběru bodů v každém kole. Nic jednoduchého nečekalo ani v Domažlicích, ale oproti minulému zápasu Jiskra neuspěla v útoku a prohrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezdička neuspěl ve dvou únicích

První vážnější šanci v zápase si vypracovaly Domažlice, když se Bezdička dostal do samostatného úniku, ale ztroskotal na zákroku Frydrycha. O chvíli později dobře odcentroval Blažek, ale situaci zachránil Duben obětavým skluzem. Ve 25. minutě zahrozila i Olympia, když přízemní střela zadělala na problémy před Švihoříkem, jenže nejlépe se zorientoval Mráz a odkopl balon do zámezí. Ve 34. minutě dokázal Bezdička při druhém úniku Frydrycha překonat, ale ještě před zakončením byl odpískán ofsajd. Dvě minuty před koncem poločasu přišla pro Jiskru pohroma. Po závaru před brankou Švihoříka se dostal k balonu nejdříve Matěj Ptáček a domácího gólmana překonal – 0:1.

Pohledný přímý kop Čady

Vyrovnat mohl po změně stran Ruml, ale z bezprostřední blízkosti a centru Blažka se neprosadil. Posléze se domácí provinili faulem na Bareše a vytvořili perfektní možnost na zvýšení náskoku soupeře. Přesně to se stalo, David Čada z přímého kopu vyslal nádherný oblouček za záda bezmocného Švihoříka – 0:2. Zřejmou definitivu výsledku dal Richard Jukl proměněnou penaltou v 83. minutě – 0:3. Jiskra se ve zbylých minutách nedostala ani k čestnému úspěchu a lídrovi třetí ligy podlehla. Olympia své první místo udrží nejméně do příštího víkendu.



Ohlasy k zápasu



FC Olympia Hradec Králové
Miloš Sazima (trenér): "V první půli jsme se ujali vedení, na začátku druhé jsme Čadou vstřelili z přímého kopu hezkou druhou branku a dál už jsme si vítězství pohlídali. Celkově to bylo utkání s nepříjemným soupeřem, my ho ale do příležitostí příliš nepouštěli. Věděli jsme, že Domažlice daly Litoměřicku šest banek, takže jsme vycházeli z toho, že musíme mít pevnější defenzivu než obvykle, což se nám podařilo a zaslouženě jsme vyhráli. Dobře hrál střední útočník Bareš a stoper Demeter."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - M. Bauer [-] , D. Bezdička [-] (83. D. Černý [-] ) , O. Ruml [-] , J. Blažek [-] , D. Brožík [-] (77. M. Braun [-] ) , P. Mužík [-] (66. P. Průcha [-] ) , M. Hrubý [-] (58. M. Hejda [-] ) , O. Chocholoušek [-] , P. Mráz [-] , D. Boček [-] (66. M. Špírek [-] )

FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - M. Demeter [-] , J. Duben [-] , J. Novotný [-] - V. Štěpán [-] (81. D. Kuťák [-] ) , M. Šťastný [-] (63. P. Čihák [-] ) , D. Čada [-] , M. Ptáček [-] (87. D. Prouza [-] ) - R. Jukl [-] , O. Kraják [-] (46. D. Ličman [-] ) , D. Bareš [-]

ŽK: 61. M. Šťastný .
Počet diváků: 202. Rozhodčí: Němec Václav - PEČENKA Jiří, VRCHOTA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.