2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 10:15

16.kolo, Divize B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Libiš vytěžila z minima maximum


Branky


0

V prvním jarním kole divize se fotbalisté Tatranu představili na hřišti posledního Sokola Libiš. V utkání byli hosté lepším týmem, ale neproměnili pět vyložených šancí, za což byli sedm minut před koncem potrestáni vyrovnávacím gólem a neúspěšným penaltovým rozstřelem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rakovník byl nebezpečnější

Prvních třicet minut přineslo fotbal od vápna k vápnu. Fotbalovější byli hosté, kteří se po jedenácti minutách dostali do první šance, ale střela Maříka z hranice velkého vápna těsně minula branku. Po třiceti minutách přišel tlak Tatranu, ze kterého pramenily šance. Do první se dostal po Maříkově vysunutí Petr Kučera, ale na dvakrát brankáře neprostřelil. Chvilku na to se do těsné blízkosti brankáře proháčkoval Dominik Dolák, ale nastřelil pouze jeho tělo. Největší šance přišla ve 41. minutě, kdy si na centr Petra Kučery naskočil na penaltě osamocený Máče, ale domácí brankář jeho hlavičku robinsonádou vyškrábl. Domácí v prvním poločase zahrozili pouze nebezpečnou střelou Šenkeříka, která skončila na boční síti. 

 

 

 

Domácí byli v závěru blízko obratu

Vstup do druhé části měli lepší domácí, ale po pěti minutách se Tatran opět dostal do tempa a svoji snahu korunoval v 53. minutě, kdy Verner vybojoval před vápnem míč. Posunul jej na Petra Kučeru, na jehož centr si naběhl Máče a nádhernou střelou přes celou branku nedal brankáři šanci – 0:1. Chvilku na to mohl zvýšit Mařík, který prošel středem hřiště až před vápno, ale jeho dělovku zastavilo břevno. V 68. minutě vysunul Mařík krásnou uličkou Hradeckého, který ale ve skluzu na dlouhou nohu nastřelil jen vyběhnuvšího brankáře.

 

A tak přišel v 83. min. trest z čistého nebe. Zuskin vhodil dlouhý míč do vápna, který po závaru skončil za zády bezmocného Radka Zacha – 1:1. V závěru mohli domácí dokonce ze stejné situace zápas otočit, ale nestalo se tak, a tak o vítězi rozhodovaly penalty. 

Škoda zajistil domácím druhý bod

V dresu Tatranu postupně suverénně proměnili Verner, Mařík a Hradecký. Zach byl ve třetí sérii úspěšný, a tak mohl Dratva zvýšit na rozdíl dvou gólů, ale lajdácky kopl míč z malého rozběhu do středu branky, kde jej v pohodě chytil brankář. Schwendt i dva domácí hráči následně proměnili, a tak rozhodovala náhlá smrt. Hned první penaltu poslal Jakub Bredler do tyče a jelikož zkušený Škoda nezaváhal, tak si hosté odvezli pouze bod. 

 

AUTOR: DAVID SVOBODA pro http://tatranrakovnik.ic.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Rakovník
Pavel Mareš (trenér): „Výsledek a bodový zisk je pro mě hrozné zklamání. Ztratili jsme zbytečně dva body. V Libiši jsme měli jednoznačně vyhrát. V prvním poločase to nebyl špatný výkon. Dali jsme krásný gól, ale několik dalších šancí neproměnili, což nám bylo v závěru osudné. Vrcholem zklamání jsou pro mě penalty. Na tréninku by kluci brankáře zabili, a když se má rozhodovat, tak někteří ani na penaltu nejdou nebo ji kopnou velice laxně a ležérně.“



Sestavy


TJ Sokol Libiš
V. Kratochvíl [-] - O. Kolísek [-] , P. Zuskin [-] - J. Škoda [-] , J. Křtěn [-] (64. T. Mach [-] ) - M. Šobr [-] (58. J. Prieložný [-] ) - D. Zajac [-] (81. M. Ptáček [-] ) , Z. Šenkeřík [-] , B. Ghanmi [-] (46. P. Dušek [-] ) , V. Stibora [-] , M. Malák [-]

TJ Tatran Rakovník
R. Zach [-] - L. Dratva [-] , J. Bredler [-] , S. Mařík [-] , P. Vecka [-] , M. Junek [-] - V. Máče [-] (65. F. Klíma [-] ) , T. Rothe [-] (75. Z. Schwendt [-] ) , P. Kučera [-] (83. K. Výborný [-] ) , M. Verner [-] , D. Dolák [-] (58. V. Hradecký [-] ) -

ŽK: 8. V. Stibora , 10. M. Šobr , 23. B. Ghanmi , 34. Z. Šenkeřík , 62. P. Zuskin , 88. O. Kolísek - 60. L. Dratva , 78. M. Junek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - SIMBARTL Václav, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.