1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 10:15

19.kolo, Divize B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovník vybojoval dva body z horké kladenské půdy


Branky


0

Ve čtvrtém jarním divizním utkání se hráči Tatranu potřetí představili na hřišti soupeře. Tentokrát zavítali na trávník o postup bojujícího Kladna. Začátek patřil domácím, kteří se ujali již po šesti minutách vedení - 1:0. Po dvaceti minutách se hra srovnala a následně začala tahat za delší konec Tatran, který zaslouženě srovnal, když se nádhernou střelou prezentoval specialista na toho soupeře - odchovanec SKK - Kamil Výborný, který před rokem a půl na Tatranu rohodl v závěru o výhře 2:1 a nyní srovnal na 1:1 a v penaltovém rozstřelu také nezaváhal. Právě díky penaltovému vítězství si Tatran odvezl velice cenné a důležité dva body. Ze tří jarních zápasů venku tak získal šest bodů, Kladno ztratilo... Prohlédněte si fotky Petra Boříka a Davida Svobody!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


SK Kladno
J. Tesař [-] - M. Tóth [-] (78. Z. Rada [-] ) , D. Bořík [-] , J. Pechr [-] , J. Procházka [-] , T. Borák [-] , R. Kroutil [-] , V. Kalina [-] , D. Šíma [-] (29. V. Krsek [-] ) , J. Veselý [-] , J. Štoncner [-] (54. T. Procházka [-] )

TJ Tatran Rakovník
R. Zach [-] - S. Mařík [-] , J. Bredler [-] , K. Výborný [-] , M. Junek [-] , P. Vecka [-] - Z. Schwendt [-] (80. T. Rothe [-] ) , D. Doupal [-] , P. Kučera [-] , V. Máče [-] , D. Dolák [-] (68. M. Petrák [-] )

ŽK: 34. J. Pechr - 52. S. Mařík .
Počet diváků: 315. Rozhodčí: Ježek Václav - NOVÁK Michal, ERLEBACH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.