P. Jimmy 75.
1:6
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Divize C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přední Kopanina rozstřílela Náchod na jeho hřišti


Branky


75. P. Jimmy - 43. D. Urban , 54. T. Bláha , 56. R. Hemzáček , 56. D. Urban , 81. D. Urban , 85. D. Urban
0

Jedno z klíčových utkání vzhledem k záchraně zvládli jednoznačně lépe hosté. Vstřelili hned šest branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí branku nedali. V závěru přišel trest

Na umělé trávě v Náchodě se hrál velice důležitý zápas vzhledem k záchraně. Oba celky si byly vědomi důležitosti utkání, a hra se odehrávala především mezi oběma vápny. Do první příležitosti se po zaváhání Hladíka dostali hosté. Ti ale chybu brankáře nepotrestali. Na druhé straně měl příležitost záložník Simon, jeho prudká střela ale mířila těsně vedle.

 

V dalších minutách si domácí vytvořili platonickou převahu, bohužel pro ně ale bez vyložených šancí. Když už se poločas chýlil k bezbrankovému rozuzlení, přišla změna skóre. Ve 43. minutě hosté poslali míč zprava před domácí branku, první střelu Hladík ještě dokázal vytěsnit, poradil si i s první dorážkou, ale na tu Urbanovu už nestačil - 0:1.

Pět branek v síti Náchoda znamenalo vysoké vítězství hostů

Domácí byli blizoučko vyrovnání krátce po změně stran, kdy se Moravcova střela dostala k Petrovi, který ale prudkou ranou trefil na brankové čáře pouze jednoho z obránců. V 53. minutě Hladík vyrazil střelu hostů na roh a následně poslal svůj tým do vedení Bláha – 0:2. O tři minuty později dostal na velkém vápně dost času hostující Urban, který zmrazil Náchod brankou na 3:0. Bídu domácích podtrhla 65. minuta, kdy čtyři domácí hráči nedokázali na hranici velkého vápna zbavit soupeře míče a Hemzáček pak zvýšil na hrozivých 0:4!

 

Patnáct minut před koncem utkání přišlo přece jenom snížení. Centr Omovieho usměrnil hlavou do sítě střídající Jimmy Peremene Gidion – 1:4. V závěrečné desetiminutovce si ale domácí nepohlídali dva rychlé brejky Přední Kopaniny, která jim po dvou dalších brankách uštědřila výsledný debakl 1:6.

 

Ohlas domácího Adriana Rolka

 

Ohlas hostujícího kanonýra Daniela Urbana

 

 



Ohlasy k zápasu



FC Přední Kopanina
Trenér Sálem Hebousse: "Kdyby někdo čekal takhle vysoké vítězství, tak bych asi řekl, že je blázen. Už si ani nepamatuji, kdy jsme někomu dali šest gólů. Myslím si, že naše produktivita byla na velmi vysoké úrovni. Doufejme, že Urbanovi nevyschl prach a nechal si něco na další utkání. Klíčovým momentem byl gól do šatny, ale kluci odvedli disciplinovaný výkon, splnili to, co jsme si řekli."



Sestavy


FK Náchod
J. Hladík [-] - A. Rolko [-] , P. Runkas [-] , M. Moravec [-] , D. Schärfer [-] (66. F. Chládek [-] ) - M. Káva [-] (73. P. Jimmy [-] ) , M. Brich [-] , P. Simon [-] (55. K. Omovie [-] ) , T. Petr [-] (66. L. Soumar [-] ) - M. Malý [-] , J. Vaněček [-]

FC Přední Kopanina
J. Švarc [-] - I. Flaks [-] , M. Čihák [-] , T. Bláha [-] , R. Hemzáček [-] , J. Kolář [-] (73. V. Shejbal [-] ) , D. Urban [-] , J. Šíma [-] , S. Honcharenko [-] (87. J. Fárka [-] ) , R. Melničuk [-] , J. Tržický [-] (84. Š. Vik [-] )

ŽK: 88. Š. Vik .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kotyza Václav - RAPLÍK Lukáš, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.