2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

17.kolo, Ústecký | Litoměřice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Roudnice poprvé v sezóně ztratila body, nestačila na Malé Žernoseky


Branky


0

Po šestnácti zápasech výběr SK Roudnice poprvé v sezoně ztratil. V Malých Žernosekách sice vedl od konce první půle, ale nakonec jim podlehl 2:1. Hlavní postavou byl domácí gólman Srba, který předváděl zákrok za zákrokem a udržel Žernosecké ve hře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V duelu chyběli od úvodu v dresu Roudnice zranění Lebduška a Hubený, což, jak se ukázalo v průběhu utkání, bylo znát. Aktivita byla sice na kopačkách hostujícího týmu, ale ten se dlouho nemohl dostat do žádné nebezpečnější akce. Rozehrávka byla pomalá, nahrávky nepřesné. Až ve 22. minutě se za obranu dostal Stejskal, v dobré příležitosti ale branku těsně minul. Domácí odpověděli dlouhým míčem na polovinu SK a Spěváček zkoušel přelobovat vyběhnuvšího Lukeše. Netrefil však přesně.

 

V 31. minutě našel centr Klepáče na druhé straně hlavu Novotného, ani ten však nezacílil ideálně. Vzápětí se vyznamenal gólman Srba, který vyrazil Púčalovu tutovku a poradil si i s tečovaným pokusem Novotného. Žernosecký Šnajdr zkoušel pozornost Lukeše bombou z třícítky, skóre se však nezměnilo. A to ani po roudnické akci, na jejímž konci byl Púčala. Ten se v závěru poločasu konečně dočkal. Naběhl si do uličky a podél gólmana poslal míč do sítě - 0:1.

Na vyrovnání se po změně stran nečekalo dlouho, v 53. minutě ještě na poslední chvíli hasil nebezpečí Skokan, ale po následném rohu nachytal hostující defenzivu v nedbalkách bez problémů hlavičkující Hančl - 1:1.

 

A o osm minut později bylo pro Roudnici ještě hůř. Z pravé strany přeletěl míč až do vápna, kde ho hlavičkou z první poslal do branky nabíhající Toncar - 2:1. V 69. minutě prošel do vápna na druhé straně Stejskal, ale Srba chytil jeho střelu a poradil si i s dorážkou. Roudnice sice stále byla "na míči", ovšem na menším hřišti se jen těžko dostávala k zakončení. Chyběly centry ze stran, přes zahuštěný střed to nešlo. To domácí mohli pojistit náskok v 83. minutě, po přihrávce M. Puravce ale Šturm branku překopl.

 

V 86. minutě pak na roudnické straně mířil nad Pivoňka, vyrovnání nepřinesl ani závar po standardce Krásy a hlavička Stejskala šla v poslední minutě těsně mimo. Malé Žernoseky se tak mohou jako jediný tým pochlubit tím, že na jaře porazily stejným rozdílem aktuálně první a druhý tým tabulky - tedy Roudnici a Libotenice.

 

Zdroj: Oficiální web SK Roudnice nad Labem, upraveno redaktorem

 

 

Momenty z utkání

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Roudnice nad Labem
Jiří Šmidrkal (trenér): Za stavu 1:0 už si asi někteří mysleli, že je hotovo, což samozřejmě nebylo. Na tom terénu to trochu odskakovalo, ale zatímco domácí do toho chodili důrazně, my jsme ucukávali a hráli profesorský fotbal. A místo, abychom v závěru, kdy už jsme hráli na tři útočníky, posílali dopředu míče, tak jsme si to pořád někde šmrdlali. Výkon nebyl dobrý a ukázalo se, že nám do koncovky Lebduška chybí. Bohužel je zraněný a stejně tak Hubený, který šel na plac až ve druhém poločase, i když má problémy s kotníkem. Domácí zkrátka vyhráli zaslouženě, víc chtěli.



Sestavy


SK Sokol Malé Žernoseky
V. Srba [-] - L. Šváb [-] , J. Hancl [-] , P. Durček [-] - V. Toncar [-] , J. Puravec [-] , M. Puravec [-] , R. Spěváček [-] (85. R. Novák [-] ) - M. Trnka [-] (76. J. Šturm [-] ) - J. Šnajdr [-] , R. Podrazil [-] (82. L. Bortlík [-] )

SK Roudnice nad Labem
J. Lukeš [-] - M. Vecko [-] , P. Klepáč [-] (68. V. Srp [-] ) , P. Job [-] (80. T. Pivoňka [-] ) , Z. Skokan [-] - J. Novotný [-] , J. Trejbal [-] , P. Krása [-] , P. Matuszewski [-] (68. J. Hubený [-] ) - P. Stejskal [-] , L. Půčala [-] -

ŽK: 14. J. Šnajdr , 72. M. Puravec , 90. L. Šváb - 58. P. Stejskal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Husar Martin - MARČANÍK Antonín, OŽDAN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Litoměřicko B 17 64:13 47
2 Podřipan Rovné 17 51:19 44
3 Hoštka 17 79:29 39
4 SK Libotenice 17 40:29 35
5 FK Travčice 17 38:39 27
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Aleš Nosek 21
2 Tomáš Juraš 19
3 Lukáš Sedláček 16
4 Vladimír Flégl 16
5 Dominik Pešek 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 72 68,6% 3
2 Venca Likeš 70 58,8% 1
3 Radek Hruška 44 39,6% 0
4 Jaromír Bělunek 11 52,4% 0
5 Miroslav Liška 9 42,9% 0
Zobrazit celou tabulku