1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 10:15

14.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice konečně slaví výhru


Branky


0

Šest zápasů čekaly Čáslavice na výhru a dočkali se hned proti třetímu celku soutěže Starči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvnní půli branka nepadla

Stařeč nastoupila k poslednímu zápasu podzimu na půdě trápících se Čáslavic, které čekají již šest kol na nějaký bodový zisk. Stařeč byla favoritem i díky výhře v Mohelnu a patří jí třetí místo, pouhé dva body za Studencem a pět za vedoucím týmem z Rokytnice. Ve Stařeči ale v prvním kole dokázaly Čáslavice vybojovat jeden bod, který by nyní také braly. Zápas začali hosté již tradičně špatně a už ve čtvrté minutě  po zaváhání obrany nabídli domácím  šanci, ale ten z úhlu netrefil odkrytou branku. Ani toto varování hostům nepomohlo a dál byli méně aktivnější než domácí, vůbec nebo špatně  kombinovali, měli špatný pohyb i nabídku a často ztráceli míče. Hosty probrala až jejich první příležitost ve dvacáté minutě. Od té doby hosté  převzali aktivitu a vytvářeli si celou řadu šancí. Výsledkem však byla jen nastřelená tyč a tak poločas skončil bez branek.

Domácí rozhodli o své výhře na začátku poločasu

Do druhé půle hosté vstupovali s vůlí pokračovat ve zlepšené hře a také ji vyjádřit brankově, ale realita byla opačná. Nepochopitelně  přenechali iniciativu domácím, který je brzo potrestali z trestného kopu v 55. minutě Michalem Zikmundem a vzápětí měli další velkou šanci. Ani to hosty neprobralo a nebyli schopni si nic vytvořit. Velký problém při kontrole míče jim dělal déšť, měkký a rychlý povrch. Nepomohlo ani střídání, ani změna rozestavení. Hra byla navíc kouskována dvěma ošetřováními brankářů a pomalým střídáním hráčů. Domácí taktickou hrou bez problémů udržoval výsledek a stále hrozil více než hosté. Do konce zápasu měli už pouze jednu šanci, ale nastřelili jen vybíhajícího hostujícího brankáře do obličeje.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stařeč
Prokop František, trenér: Vítězství soupeře bylo zasloužené, jeho vůle po vítězství byla výrazně větší. Za dvacet minut „fotbalu“ jsme si body nezasloužili a neomlouvají nás ani absence důležitých některých hráčů.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Martenek [-] - J. Hanzal [-] , M. Busta [-] , J. Mach [-] , M. Zikmund [-] - J. Vecheta [-] (86. J. Vaníček [-] ) , T. Rygl [-] , A. Roupec [-] , P. Růžička [-] (90. M. Obůrka [-] ) - V. Lampíř [-] (89. M. Klika [-] ) , P. Klika [-]

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Pislcajk [-] , M. Bříza [-] , O. Dvořák [-] (75. M. Kaňka [-] ) , R. Ježek [-] , J. Zejda [-] , V. Smejkal [-] (59. S. Jahoda [-] ) , J. Rambousek [-] , M. Pysk [-] , M. Vodička [-] , L. Lauš [-]

ŽK: 39. P. Klika - 52. J. Rambousek .
Hráči zápasu: J. Martenek , T. Rygl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MACEK Ivo - MILOTA Tomáš, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.