Také Mohelno dokázalo vyhrát


Branky


3

Fotbalisté Mohelna dokázali v posledním zápase podzimu zvítězit nad Okříškami B a odsunuli svého soupeře na poslední místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Obrovským magnetem byl zápas týmů hrající o záchranu, mezi Mohelnem a rezervou Okříšek. Ty již jedenáct zápasů čekají na výhru, přesto se po minulé remíze v Chlístově posunuly na dvanácté místo tabulky. Mohelno naopak nadále uzavírá tabulku a to i díky nevalné sérii šesti porážek v řadě. V úvodním kole tohoto ročníku byly úspěšnější Okříšky, když dokázaly zvítězit 2:1. Utkání bylo od začátku velmi vyrovnané a obě mužstva hráli na špatném terénu. Z toho vyplývá že jsme na obou stranách hromadu nepřesností. První gól vstřelili domácí po krásné standartce kdy se hlavou prosadil Petr Štěpán -1:0. Hosté nemuseli čekat dlouho a prosadili se také,  kdy se po nedorozumění obránce s domácím gólmanem prosadil hostující útočník Vít Bastl -1:1. Nutno říct že toto utkání provázelo hodně nepěkných zranění.

Domácí ve druhé půli dvakrát udeřili a vyhráli

V druhé půli domácí zabrali a vstřelili nádherný gól po kombinační hře mezi hostujícími obránci se trefil Luboš Drápela - 2:1. Druhá půle byla velmi vyhrocená a pan rozhodčí nepochopitelně netrestal aby zamezil dalším zkratům (většinou hostujících hráčů). Po sérii několika ostrých faulů vzal na sebe odpovědnost Štěpán a nádherně prošel přes půlky hřiště a zakončil nekompromisně k tyči - 3:1. Utkání se pak dohrávalo ve vypjaté atmosféře kdy ji korunoval hostující hráč č. 10 kde udeřil domácího obránce do obličeje který se následně bránil dalším útokům tohoto hráče. Následně vniknuli hostující funkcionáři na hřiště a začali napadat domácího obránce. Rozhodčí následně ukončil utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Hort Karel, vedoucí: Utkání bylo od začátku velmi vyrovnané a obě mužstva hráli na špatném terénu. Z toho vyplývá že jsme na obou stranách hromadu nepřesností. Druhá půle byla velmi vyhrocená

SK Huhtamaki Okříšky B
Dokulil Jan, trenér: Zápas se nedohrál skončil v 80 min. za stavu 3:1 hromadnou rvačkou. Utkaní jsme nezačali špatně ,ale domací se trefily jako první s prvního centru hlavou. Na vyrovnání nám nahrál domácí brankář .po neodpiskaných faulech nám ještě v první půli skončili dva hráči pro zranění Molak, Dokulil J., do kabin se šlo za stavu 1:1.. Za vydatného pršení se pokračovalo ve fotbale nevalné urovně. Do vedení se opět dostali domací po neodpískaném faulu na půlící čáře na našeho obránce Ryšavého. Podobná situace byla i u třetího gólu domacích, kdy brutálně fauloval domací brankář našeho kapitana Dočkala neodpískal se ani faul natož penalta a červená a s nasledujícího výhozu nám dali třetí gol. V 80.min. fauloval u střídaček Bastl domacího hrače ,který to neunesl a pěstí srazil Bastla k zemi to mu nestačilo a ještě se rozběhl a kopl ho ležícího do břicha, na což zareagovali všichni aktéři zápasu lavičky i hrači a strhla se hromadná mela. Rozhodčí Svoboda zápas ukončil.V zápise k zápasu se ovšem nic takového nedočtete tam se dozvíte, že se zápas dohrál, že Bastl dostal červenou a že já jako trenér jsem byl jediný kdo vtrhl na hřiště.je smutné ,že zapas řidil rozhodčí,který měl dopoledne hrát pinponkový zapas,ale nemohl (kdo ho viděl pred zapasem pochopí důvod), rozhodčí , který domácím vyšlapal cestičku na půlícím kruhu (dál nedošel), rozhodčí který lže a ještě to bez mrknutí oka napíše do zapisu. Napsali jsme mírné odvolání, protože za pravdivé jak nám všichni radili by jsme si ještě vic pohoršili v očích budoucích arbitrů a to je obraz našeho fotbalu.



Sestavy


TJ Mohelno
F. Staněk [-] - T. Jeřábek [-] (42. P. Horký [-] ) , P. Štěpán [-] , T. Vostal [-] , L. Drápela [-] , Z. Hrubeš [-] , D. Vašek [-] , M. Kerndl [-] , P. Vaníček [-] , F. Žák [-] , P. Šanda [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
O. Syrový [-] - M. Večeřa [-] (79. T. Binka [-] ) , V. Bastl [-] , T. Dočkal [-] , J. Dokulil [-] (38. J. Jeřábek [-] ) , R. Dokulil [-] , P. Molák [-] (26. V. Bulant [-] ) , J. Novotný [-] , Š. Novotný [-] , F. Rampír [-] (73. M. Kšír [-] ) , Z. Ryšavý [-]

ŽK: 15. P. Šanda , 53. F. Žák , 62. F. Staněk - 6. T. Dočkal , 58. V. Bulant . ČK: 90. P. Šanda - 90. V. Bastl .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: SVOBODA Libor - VALA Vladimír, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 11. 2016 23:04
Vít Bastl udeřil pěstí obránce Mohelna do obličeje. Viděl jsem to na vlastní oči.
Domácí obránce mu to oplatil. Toto by se při fotbale stávat nemělo, ale stalo se. Co už ovšem nepochopím, že z lavičky hostů doslova "vlítnul" na hřiště funkcionář hostů, kde začal napadat hráče a sápal se i na rozhodčího. Není divu, že si hráči hostů dovolí takové jednání, když jsou takto inspirováni ze svoji lavičky.
7. 11. 2016 15:11
Takže, nefaulovali jen domácí ale i hosté faulovali tak brutálně že musel i domácí hráč odstoupit pane "trenére" Dokulile. Dále faul na půlce hřiště byl na domácího útočníka který byl v tu dobu u balónu dříve a následně byl faulován nakopnutím zezadu do kotníku. A váš "brutální faul" byl pouhopouhý výskok golmana kdy si kryl míč hostující útočník do něj naletěl a způsobil si zranění. Bastlův útok byl zaznamenán na kameru a dále i hostující funkcionáři byli zaznamenáni jak útočí na domácího hráče. Prosím ujasněte si fakta. Děkuji
7. 11. 2016 14:50
tak ten vit bastl,který podle domacích a rozhodčího zakeřně udeřil hostujicího obrance je v nemocnici s podezřením otřesu mozku asi si ho udelal pri té raně ,kterou měl dát domacimu obranci.případ bude řešit policie a doufam že pravda se ukáže.takový rozhočí nemají a nesmějí piskat .