J. Musil 43. (vl.)
1:3
(1:2)
18. J. Eliáš (p.)
34. Z. Nováček (vl.)
51. J. Eliáš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 13:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov doma nečekaně prohrál


Branky


43. J. Musil (vl.) - 18. J. Eliáš (p.) , 34. Z. Nováček (vl.) , 51. J. Eliáš
0

Ani svůj druhý domácí rozlučkový zápas podzimu nedokázali fotbalisté Chlístova přetavit ve vítězství a prohráli s Náměští B 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Od první minuty byli domácí aktivnějším mužstvem na hřišti. Domácí si vypracovali několik brankových příležitostí, které  však nedokázali využít. V probíhající osmnácté minutě fauloval v pokutovém území Belvončík útočníka hostí a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil Jiří Eliáš a poslal hosty do vedení. I po této brance byli domácí herně lepším mužstvem, ale v koncovce se jim vůbec nedařilo. Proto přišel trest ve čtyřiatřicáté minutě, kdy Pavel Kurtin ze středu hřiště poslal přihrávku do pravého křídla, na kterou si ideálně naběhl jeho spoluhráč a  centroval míč před branku. Tento nešťastně tečoval Nováček, změnil golamanovi směr letu míče a vsítil si vlastní branku. Hosté šli tedy po dvou domácích chybách do dvoubrankového vedení. V poslední desetiminutovce domácí hosty přimáčkli na jejich polovinu a snažili se vstřelit kontaktní gól. Domácí měli v této době možnost zahrávat čtyři rohové kopy, kdy první tři skončily bez využití, až ten poslední, který zahrával Michal Rygl si hlavou do vlastní sítě uklidil obránce hostů. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:1 pro hosty, kdy obě mužstva si vstřelily po jedné vlastní brance.

Hosté si výhru ještě pojistili

Ve druhém poločasu chtěli domácí zápas obrátit ve svůj prospěch. Začali opět aktivně, ale střelecky se jim opět vůbec nedařilo. V koncovce byli zbrklí a chyběla jim finální přihrávka. V probíhající jednapadesáté minutě přišli ke slovu opět hosté, kdy na centrovaný míč do vápna si ideálně naběhl Jiří Eliáš a nikým neatakovaný vsítil třetí branku hostů. Od tohoto okamžiku se  optická převaha domácích již vytratila. Začali jsme zbrkle hrát na dlouhé míče, což se jim nedařilo.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Obě mužstva si sice vytvářela náznakové brankové příležitosti, ale diváci se již branky nedočkali. V posledním podzimním utkání jsme smolně prohráli. Musím však hráče, kteří v tomto utkání nastoupili pochválit za předvedený výkon a to zejména v prvním poločase. Vyzdvihnout je třeba Michala Rygla, který jako již tradičně diktoval tempo hry.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - M. Kuchařík [-] , D. Brestovský [-] , J. Pokorný [-] - Z. Nováček [-] , M. Granát [-] (73. L. Hrbáček [-] ) , M. Rygl [-] , L. Smolík [-] , T. Kuchařík [-] - M. Svoboda [-] , L. Rygl [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
M. Kováč [-] - V. Rybníček [-] (76. M. Křivánek [-] ) , R. Bednář [-] (78. M. Veselý [-] ) , M. Sobotka [-] (60. M. Anna [-] ) , J. Musil [-] (46. Z. Jonák [-] ) , P. Kurtin [-] (82. M. Stachovič [-] ) , J. Eliáš [-] , J. Pospíšil [-] , Z. Sobotka [-] , M. Lokaj [-] , L. Vrba [-]

Hráči zápasu: J. Eliáš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - NAVRKAL Ivo, MILOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.