4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

15.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť B zvládla úvodní zápas jara na jedničku


Branky


0

I zásluhou hattricku Jiřího Eliáše dokázal rezervní tým Náměště vybojovat první 3 body jara.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli po půl hodině do vedení

Lepší počasí si nemohli aktéři zápasu mezi Náměští B a Mohelnem přát. Hosté z Mohelna měli svému soupeři co vracet, protože na podzim si Náměšť po výhře 4:2 odvezla všechny tři body. Do odvetného zápasu však hosté nastoupili v okleštěné sestavě. V první půlhodině zápasu jakoby na hráče sedla jarní únava a na hřišti se téměř nedělo nic. Až ve 30. minutě se diváci dočkali úvodního gólu jara. Jiří Eliáš dostal z levé strany nahrávku od Petra Blažka a dokázal udělat ještě kliku brankáři Miloši Ležákovi a pohodlně zavěsil - 1:0. Hosté se sice snažili o vyrovnání, ale vážnější akci, kterou by ohrozili Lukáše Pokorného si nevytvořili. A tak domácí odcházeli do kabin pouze z jednogólovým vedením.

Jiří Eliáš završil hattrick

Po změně stran pak domácí jasně přehrávali svého soupeře a skóre postupně navyšovali. Hnedka v 50. minutě tváří v tvář gólmanu Miloši Ležákovi. Jiří Eliáš nezaváhal - 2:0. V 64. minutě pak výborně hrající Jiří Eliáš završil hattrick, na který potřeboval 34 minut. Jeho třetí gól byl asi nejsnadněji dosažen, poněvadž jej uklidil do opuštěné brány Mohelna - 3:0. Pouhé tři minuty na to se zapsal do střelecké statistiky střídající domácí hráč Zdeněk Jonák, který upravil konečný výsledek na 4:0. Náměšť si už své pohodlné vítězství uhájilo a navíc hosté museli kvůli dvěma zraněnými hrači dohrávat zápas pouze v deseti lidech.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Nekuda Bohumil, trenér: Byli jsme lepším týmem než hosté. Ve druhé půli jsme jasně ovládli utkání. Zápas rozhodl náš nejlepší hráč Jiří Eliáš.

TJ Mohelno
Hort Karel, vedoucí: První půle z naší strany ještě ušla. Ve druhém poločase však byl náš výkon výrazně horší.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
L. Pokorný [-] - J. Eliáš [-] (79. J. Musil [-] ) , R. Bednář [-] , J. Rubák [-] (65. J. Pospíšil [-] ) , P. Blažek [-] (60. Z. Jonák [-] ) , M. Lokaj [-] , T. Franěk [-] , V. Kopuletý [-] (56. M. Veselý [-] ) , T. Rabušic [-] , M. Sobotka [-] , L. Vrba [-]

TJ Mohelno
M. Ležák [-] - T. Jeřábek [-] , T. Vostal [-] , F. Staněk [-] , M. Foretník [-] , D. Horký [-] , P. Vaníček [-] , P. Horký [-] (30. D. Vašek [-] ) , J. Sladký [-] , M. Kopeček [-] , M. Kerndl [-]

ŽK: 35. M. Foretník , 55. T. Vostal , 75. P. Vaníček .
Hráči zápasu: J. Eliáš - D. Horký .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBA Michal - ŠIMEK Milan, MILOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.