P. Netolička 78. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:30

15.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B vybojovaly bod gólem z penalty


Branky


78. P. Netolička (p.) - 3. J. Vecheta
0

Téměř celý zápas drželi fotbalisté Čáslavic jednogólové vedení, o které přišli v posledních dvanácti minutách z nařízené penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli brzy do vedení

Souboj dvou týmů ze spodních pater svedl hned úvodní zápas jara. Čáslavice přeci jen bodově odskočily svému soupeři díky úspěšné podzimní dohrávce. Na podzim se však při střetu obou týmů v rámcy druhého kola, radoval rezervní tým z Okříšek poměrem 3:2. Zároveň to byla jejich poslední radost z tříbodového zisku, na který čekají již dlouhých třináct kol. Lepší začátek utkání si už hosté nemohli přát, a hned ve 3. minutě se dostali do vedení zásluhou dobře hrajícího Jana Vechety -0:1. Domácí tým do předu moc nezlobil, a tak celý první poločas platilo hubené jednogólové vedení hostů. V úplném závěru pak přišli hosté o navýšení skóre, když se místo radosti z druhého gólu museli po hvizdu pana rozhodčího, odporoučet do kabin. Samozřejmě to hosté nesli nelibě, protože to mohl být rozhodující moment zápasu.

Domácí dokázali vyrovnat z penalty

Také v druhém poločase byli hosté o něco lepším týmem, ale skóre utkání bylo nadále otevřené. Když už se zápas pomalinku schiloval k závěrečné desetiminutovce, vykoledovali si domácí k brzkým velikonočním svátkům v 78. minutě pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Patrik Netolička a neomylně vyrovnal na 1:1. Do konce zápasu sice zbývalo poměrně dost času, ale ani domácí a ani vyrovnávající brankou zaskočení hosté již do konce zápasu žádnou branku nepřidali a tak se oba týmy rozešly smírně.



Ohlasy k zápasu



FK Čáslavice-Sádek
Dítě Lubomír, trenér: Byli jsme lepším týmem proti nejslabšímu týmu tabulky. Rozhodčí nám upřel branku, když necitlivě ukončil první poločas. Zbytečná ztráta bodů.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Ferdan [-] - P. Netolička [-] , L. Mašek [-] , J. Novotný [-] , M. Kšír [-] (65. K. Vostal [-] ) , T. Binka [-] , M. Večeřa [-] , R. Dokulil [-] , P. Molák [-] , Š. Novotný [-] , F. Rampír [-]

FK Čáslavice-Sádek
J. Martenek [-] - J. Kacetl [-] , M. Zikmund [-] , M. Busta [-] , J. Mach [-] - J. Vecheta [-] , T. Rygl [-] , A. Roupec [-] , P. Klika [-] (82. L. Rubák [-] ) , P. Růžička [-] (75. J. Vaníček [-] ) - K. Vybíral [-] (87. J. Kopl [-] )

ŽK: 67. F. Rampír , 75. M. Večeřa - 8. P. Klika , 64. P. Růžička .
Hráči zápasu: J. Vecheta .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KALINA Oldřich - JÁN Jiří, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.