2:1
(0:0)
53. L. Hakl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vedoucí Rokytnice podlehla v Jemnicku B


Branky


73. M. Axman , 78. Š. Tobolka - 53. L. Hakl
0

Jemnicku B se podařilo ve šlágru kola porazit vedoucí Rokytnici a vrátilo několika týmům šanci bojovat o postup

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Do Jemnicka přijela vedoucí Rokytnice, která se výhrou v samotném závěru v souboji s Přibyslavicí a zaváhání Studence, dostala již do sedmibodového trháku, který by mohl již znamenat rozhodující moment pro vysněný postup do okresního přeboru. Proto byl tento zápas z pohledu hostů velice důležitý, protože je čekal nebezpečný protivník z Jemnicka, který stejně jak Rokytnice zvítězil v úvodním zápase jara gólem v posledních minutách zápasu v Horním Újezdu. Jemnicko tak ztrácí z pátého místa na druhou Blatnici pouhé tři body, což jen ukazuje vyrovnaný souboj už možná jen o druhé místo tabulky. A právě toto mohl ještě změnit tento zápas. Na podzim se v zápase obou soupeřů rozvlnila síť jen za Jemnickým brankářem a Rokytnice tak slavila jednogólovou výhru. I v tomto zápase se dal očekávat nízký počet branek. Celou první půli byli domácí aktivnější a nervózní hosté směrem dopředu nic nevymyslili. Důraznější domácí své dvě šance nevyužili.

Domácí zvládli v závěru zápasu obrat

Po změně stran se hra hostů zlepšila a v 53. minutě poslal hosty do vedení Lukáš Hakl -0:1. Domácí však vůlí po vítězství výsledek otočili ve svůj prospěch. Nejprve Martin Axman v 73. minutě dorážel míč ze skrumáže na 1:1 a v 78. minutě střelou z 18 metrů zajistil domácím vedení Štěpán Tobolka -2:1. Ve zbytku zápasu se hrál za dobré úrovně otevřený fotbal, který už ale žádnou branku nepřinesl.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO B
Kincl Martin, trenér: Dnes musím ocenit, že jsme po obdržené brance zápas dokázaly naší bojovností zvrátit ve svůj prospěch. Zápas měl úroveň 1B třídy. Hosté ale jako vedoucí celek měli předvést víc.




Sestavy


1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Kopr [-] (46. Š. Tobolka [-] ) , M. Axman [-] , J. Anděl [-] (89. P. Nevrkla [-] ) , M. Hošek [-] , Z. Nikrmajer [-] (68. K. Tesař [-] ) , M. Sevelda [-] , J. Kalášek [-] (77. P. Růžička [-] ) , J. Křivánek [-] , O. Tesař [-] , D. Smetana [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - M. Štork [-] (85. J. Herbrych [-] ) , J. Syrový [-] , O. Štefánek [-] , D. Jičínský [-] , A. Štefánek [-] , O. Dalecký [-] , R. Ferkl [-] , M. Vahila [-] , M. Prokeš [-] (63. J. Bílek [-] ) , L. Hakl [-]

ŽK: 38. J. Anděl , 62. Š. Tobolka , 84. K. Tesař - 52. O. Štefánek , 81. R. Ferkl .
Hráči zápasu: J. Kalášek , J. Anděl - D. Jičínský .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: HOLÝ Petr - MILOTA Tomáš, KUBA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.