O. Vrba 47.
J. Holoubek 79. (p.)
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec potvrdil roli favorita až po změně stran


Branky


47. O. Vrba , 79. J. Holoubek (p.) - 14. L. Rampír
0

Třetí tým tabulky ze Studence potvrdil roli favorita a porazil Okříšky B zásluhou zlepšené hry ve druhé půlce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaskočili domácí tým

Domácí nastoupili opět v nekompletní sestavě. Ve 2. minutě hosté zahrávali trestný kop Rampírem L., Novotný ale hlavičkoval těsně nad. Ve 3. minutě střelecký pokus z hranice šestnáctky Dokulil Jan střelil nad. V 9. minutě domácí Vrba centroval před bránu, volej Nováčka skončil na boční síti. Ve 14. minutě domácí obrana zaváhala s odkopem míče, odražený míč se dostal k volnému Rampírovi L., který pohodlně otevřel skóre -0:1. Ve 20. minutě domácí Nováček se dostal z levé strany až před bránu, kde se pokusil přestřelit brankáře Syrového, který míč chytil. Ve 33. minutě Večeřa z levé strany poslal dlouhý centr před bránu. Míč skončil na tyči domácí branky. Ve 36. minutě Rampír F. z hranice šestnáctky vystřelil, ale trefil pouze brankáře Pěnčíka.

Domácí zvládli obrat

Ve 47. minutě Rousek si zaběhl pro centr za obranu, míč zpracoval a nahrál před bránu volnému Vrbovi, který srovnal na 1:1. V 53. minutě domácí Kučerňák zahrával roh, na centrovaný míč si naskočil Hájek, míč skončil nad soupeřovou bránou. V 64. minutě hosté zahrávali Rampírem L. trestný kop z 25-ti metrů, Pěnčík vyboxoval pouze před sebe. V 66. minutě Kučerňák rozehrál trestný kop, Hájkova hlavička opět nad bránou soupeře. V 67. minutě další únik Nováčka bez jakéhokoliv úspěchu. V 78. minutě po faulu na Kryštofa byl nařízen pokutový kop. V 79. pokutový kop zahrál Holoubek. Bez problémů skóroval -2:1. Závěr utkání doprovázela nervozita hráčů na obou dvou stranách.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Čonka Josef, trenér: Soupeř byl v první půli lepší. Darovanou šanci využili na gól. Po změně stran jsme je přehrávali a skóre otočili.

SK Huhtamaki Okříšky B
Jiří Paděra, trenér: První poločas jsme odehráli velmi dobře a do vedení nás poslal asi náš nejlepší hráč Lukáš Rampír. Ve druhém poločase jsme pak domácím darovali výhru sami.



Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pěnčík [-] - T. Nejedlý [-] , V. Kučerňák [-] , P. Matějek [-] - M. Mrňa [-] , O. Vrba [-] , K. Mrňa [-] , M. Nováček [-] - F. Hájek [-] , J. Čonka [-] (42. P. Rousek [-] ) , J. Holoubek [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
O. Syrový [-] - J. Dokulil [-] , F. Rampír [-] , L. Rampír [-] , P. Netolička [-] , M. Kšír [-] , T. Binka [-] , M. Večeřa [-] , R. Dokulil [-] , P. Molák [-] , Š. Novotný [-]

Hráči zápasu: J. Holoubek - L. Rampír .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - VÉVODA Jiří, KOVÁŘ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.