Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 10:15

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice dostaly doma příděl od Náměště B


0

Souboj dvou týmů ze spodu tabulky vyzněl jednoznačně lépe pro hostující Náměšť B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli brzy po hrubkách domácích do vedení

Čáslavice-Sádek přivítaly na svém hřišti v prvním domácím zápase jara souseda z tabulky, kterým byl rezervní tým z Náměště. Vítěz tohoto souboje by pak udělal nejspíš obrovský krok k záchraně Okresního přeboru. Oba týmy také v úvodu jara zabodovaly, ikdyž s rozdílnou spokojeností. Náměšť B si hned v zahajovacím zápase jara zpravila střelecký apetit na posledním celku soutěže z Mohelna, kterému zabalila na cestu domů čtyřgólový příděl. Za to v Čáslavicích radost ze získaného bodu ze hřiště rezervy Okříšek moc velká nebyla. Čáslavice totiž téměř celý zápas držely jednogólové vedení, o které pak přišli z nařízené penalty. Podzimní duel dnešních soupeřů přinesl dělbu bodů s jednou vstřelenou brankou na obou stranách. Zápas začal pro domácí jak z hororu Ve 3. a v 5. minutě šli hosté po chybách domácí obrany do vedení 0:2, o které se postarali Zdeněk Jonák a Jiří Eliáš. To byl asi rozhodující moment zápasu. Hosté potom do přestávky dokázali zvýšit ve 41. minutě Vojtěchem Rybníčkem na 0:3.

V závěru zápasu se střelci rozstříleli

Po změně stran pak hosté přidávali další branky. V 54. minutě se podruhé trefil Jiří Eliáš na 0:4. Také Vojtěch Rybníček přidal druhý zásah na 0:5 v 74. minutě. Domácí se zapsali také do střeleckých statistik, a to konkrétně v 79. minutě zásluhou Jiřího Kopla -1:5. Potom zařídil hattrickem vedení hostů 1:6 v 81. minutě Jiří Eliáš. O minutu později pak na tento střelecký počin hostujícího kanonýra zareagoval Martin Sedláček 2:6, ale to nebylo vše, protože na konečných 2:7 se v 87. minutě uvedl Vojtěch Rybníček dalším hattrickem.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek
Král Martin, vedoucí: Dneska jsme podali absolutně trapný výkon a naši velmi důležití hráči selhali. Velice alibistický výkon našeho mužstva, na který musíme brzy zapomenout.




Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Martenek [-] - M. Zikmund [-] , M. Busta [-] , J. Mach [-] , J. Kacetl [-] - J. Vecheta [-] , A. Roupec [-] (84. P. Růžička [-] ) , P. Klika [-] (66. J. Kopl [-] ) , J. Hanzal [-] - M. Sedláček [-] , J. Vaníček [-] (46. K. Vybíral [-] )

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
J. Bartošek [-] - V. Rybníček [-] , J. Eliáš [-] (84. M. Křivánek [-] ) , R. Bednář [-] , Z. Jonák [-] (46. V. Kopuletý [-] ) , T. Franěk [-] , J. Pospíšil [-] (46. P. Kopuletý [-] ) , M. Sobotka [-] , P. Blažek [-] (75. J. Musil [-] ) , M. Lokaj [-] , M. Veselý [-]

ŽK: 50. J. Mach .
Hráči zápasu: M. Sedláček - V. Rybníček , J. Eliáš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - SVOBODA Libor, VALA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.