4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov doma přehrál Jemnicko B


Branky


31. M. Svoboda (p.) , 33. R. Hruška , 36. L. Hrbáček , 87. M. Svoboda
0

Fotbalisté Chlístova ve svém dalším domácím utkání ukázali, že body doma rozdávat nehodlají a porazili Jemnicko B jasně 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jasně ovládli první půli

Utkání začali lépe hosté, kteří si v úvodních minutách, za přispění silného větru v zádech vytvořili územní převahu. Tlačili se k domácímu pokutovému území, ale jejich zakončení postrádalo přesnost. Byli to však domácí, kdo mohl již v sedmé minutě skórovat. Do vyložené šance poslal Lukáš Rygl ideální přihrávkou Svobodu Miroslava, ale tento mířil těsně vedle soupeřovi branky. Během prvních dvaceti minut jsme se s protivětrem vyrovnali i domácí, kdy  pochopili, že musí kombinovat pouze po zemi, bez nakopávaných míčů. Postupně převzali iniciativu a začali soupeře přehrávat. V probíhající jednatřicáté minutě si na hranici pokutového území soupeře převzal míč Roman Hruška, posunul si jej do vápna a při snaze o zakončení byl faulován obráncem hostí. Rozhodčí neváhal odpískat pokutový kop.  K jeho zahrání se postavil Miroslav Svoboda a s přehledem jej proměnil a poslal tak domácí barvy do vedení. O dvě minuty později se ve střední vzdálenosti opět dostal k míči Roman Hruška, technickou střelou překvapil brankáře hostí a zvýšil tak na 2:0 pro domácí barvy. Za další tři minuty domácí zahrávali rohový kop, kdy jeho autorem byl opět Roman Hruška, který přesným centrem do prostoru malého vápna našel nabíhajícího Ladislava Hrbáčka, který nekompromisně vsítil třetí branku. Do konce prvního poločasu si domácí vytvořili ještě několik slibných brankových příležitostí, které však již nedokázali proměnit. Do kabin šli tedy s tříbrankovým vedením.

Domácí pojistili výhru čtvtým gólem

Ve druhém poločase domácí již hru kontrolovali. Hráli ze zajištěné obrany bez hrubých chyb. Divákům  předvedli větší množství kombinačních akcí se slibným zakončením. Gólu se však diváci dočkali až v samotném závěru, kdy se v sedmaosmdesáté minutě do přímočaré akce zapojili tři nejlepší hráči utkání. Nejprve golman Novák Jaromír našel přesnou rozehrávkou ve středu hřiště Romana Hrušku, tento  vyslal precizní přihrávkou do akce Miroslava Svobodu, který si míč posunul za obranu hostů, přesprintoval všechny bránící hráče a kolem golmana upravil na konečných 4:0 pro domácí barvy. Hosté ve druhém poločase již hrozili pouze z ojedinělých protiútoků, se kterými si poradila domácí zodpovědná obrana ve spolupráci s dobře chytajícím Novákem v domácí brance. V poslední čtvrthodině již působili hosté odevzdaným dojmem. Za předvedený výkon je třeba pochválit všechny hráče, zejména z hlediska týmového ducha. Vyzdvihnout je však třeba Romana Hrušku, který byl u všech našich vstřelených branek a dokázal pro své spoluhráče připravit ještě několik dalších slibných brankových příležitostí. A také Miroslava Svobodu a Michala Rygla, kteří byli po celý zápach motorem našeho mužstva. Zaslouženě jsme si za předvedený výkon připsali další tři body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Za předvedený výkon je třeba pochválit všechny hráče, zejména z hlediska týmového ducha. Vyzdvihnout je však třeba Romana Hrušku, který byl u všech našich vstřelených branek a dokázal pro své spoluhráče připravit ještě několik dalších slibných brankových příležitostí. A také Miroslava Svobodu a Michala Rygla, kteří byli po celý zápach motorem našeho mužstva. Zaslouženě jsme si za předvedený výkon připsali další tři body do tabulky.

1. FC JEMNICKO B
Kincl Martin, trenér: Bohužel je výsledek pro mě velkým zklamáním. Rozhodlo nasazení domácích. Po obdrženém gólu z penalty jsme úplně odpadli.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Novák [-] - J. Pokorný [-] (86. T. Kuchařík [-] ) , Z. Nováček [-] , J. Uhlíř [-] , L. Hrbáček [-] (81. M. Kuchařík [-] ) - M. Vídenský [-] (59. L. Smolík [-] ) , M. Patočka [-] (66. D. Brestovský [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Rygl [-] - L. Rygl [-] (72. Z. Šaman [-] ) , R. Hruška [-] -

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Kopr [-] , M. Axman [-] , J. Kalášek [-] (75. P. Růžička [-] ) , P. Nevrkla [-] (64. M. Mrkva [-] ) , M. Hošek [-] , Z. Nikrmajer [-] , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] , O. Tesař [-] , D. Smetana [-]

ŽK: 56. L. Rygl - 68. Z. Nikrmajer .
Hráči zápasu: M. Svoboda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NERAD Jiří - KŘÍŽ Ivo, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.