3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků vyzněl jasně pro Horní Újezd


Branky


0

V záchranářském zápase si v Horním Újezdu domácí zajistili výhrou nad Mohelnem všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali rychlí gól

 

Do důležitého utkání v boji o záchranu lépe vstoupili domácí. Již v 5. minutě je poslal do vedení Míča, který si naběhl na Slámovu přihrávku, a v samostatném úniku zamířil přesně k tyči 1:0. V 9. minutě se na pravé straně uvolnil Míča a vybídl ke skórování Čermáka, ale toho na poslední chvíli zradil terén a tak z malého vápna nemířil přesně. Hosté hrozili hlavně z dlouhých autů, ale s nimi si domácí obrana v čele s brankáře Hradeckým bez problému dokázala poradit. Ve 30. minutě se na hranici velkého vápna uvolnil domácí Durda, ale jeho pokus mířil těsně vedle pravé tyčky. Ve 33. minutě po špatné rozehrávce domácích dostal sám před Hradeckého hostující Horký, ale nedokázal ani na dvakrát dostat míč do sítě. V této fázi utkání byli domácí pod tlakem a Mohelno mohlo i vyrovnat, když ve 44. Minutě, po chybě obrany, postupoval téměř z poloviny sám na Hradeckého Vostál, ale domácí brankář svůj tým podržel a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

 

Horní Újezd si pojistil výhru dalšími góly

 

Do druhé poločasu vstoupili aktivněji domácí. V 52. minutě po dlouhém odkopu, si našel míč za obranou Čermák, který byl na hranici velkého vápna zastaven nedovoleně Sladkým a ten mohl být rád, že viděl jen žlutou kartu. Z následného přímého kopu Zvěřina nemířil přesně. V 57. minutě z pravé strany nacentroval míč na zadní tyč Veselý, kde se z těžké pozice dokázal prosadit Durda, ale Ležák v brance hostí dokázal reflexivně zasáhnout. V 59. minutě už se domácí radovali, když se po rohovém kopu prosadil Zvěřina a odražený balon uklidil k tyči 2:0. Hosté sice měli po většinu druhého poločasu míč na svých kopačkách, ale do žádné brankové příležitosti se nedokázali dostat. A tak přišel trest, když v 80. minutě po přečíslení 4 na 2, vybídl Míča ke skórování Čermáka a ten tvrdou střelou k tyči zvýšil na konečných 3:0 pro Újezd.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: V dnešním utkání jsme potřebovali bodovat naplno a to se nám povedlo. V první půlce nás podržel Hradecký, který zlikvidoval dva nájezdy. V druhé půlce už jsme hosty do ničeho nepustili a zaslouženě vyhráli.

TJ Mohelno
Jeřábek Lumír, trenér: Nebudu to příliš komentovat. Výkon byl opět velice špatný, navíc jsme měli i smůlu.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Pivoňka [-] (46. M. Veselý [-] ) , L. Sláma [-] , M. Čermák [-] , M. Zvěřina [-] , M. Ošmera [-] , R. Durda [-] , J. Kučera [-] , M. Řezáč [-] , M. Václavek [-] (78. M. Novotný [-] ) , P. Míča [-] (82. J. Pelán [-] )

TJ Mohelno
M. Ležák [-] - L. Drápela [-] , T. Vostal [-] , P. Horký [-] (46. D. Vašek [-] ) , P. Štěpán [-] , D. Horký [-] , F. Staněk [-] , M. Foretník [-] , M. Kopeček [-] , J. Sladký [-] , M. Kerndl [-]

ŽK: 39. P. Míča - 39. M. Foretník , 53. J. Sladký .
Hráči zápasu: P. Míča .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUBA Michal - VÉVODA Jiří, BRADA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.