L. Šplíchal 12. (p.)
J. Šimek 53.
2:1
(1:1)
43. P. Klika
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice potvrdila s Čáslavicemi roli favorita


Branky


12. L. Šplíchal (p.) , 53. J. Šimek - 43. P. Klika
0

Blatnice si další výhrou nad Čáslavicemi upevnila druhou příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba tými vstřelily po jedné brance

Blatnice vstoupila do jarní části stejně skvěle, jak zakončila tu podzimní a momentálně má za zády skvělou šňůru šesti vyhraných zápasů v řadě, které znamenají druhé místo v tabulce a odstup již pouhých čtyř bodů na vedoucí Rokytnici. Rozjetá Blatnice dostala k prodloužení vítězné šňůry docela snadného soupeře z Čáslavic. Ty na svém hřišti utrpěly debakl od Náměště B 2:7. Na podzim se v Čáslavicích radovali také hráči Blatnice v poměru 2:1. V první poločase bylo k vidění spoustu nepřesných přihrávek. Hrál se bojovný fotbal, kdy se do vedení dostali domácí po faulu brankáře hostů ve velkém vápně na domácího Marka Šabatky ujal pokutového kopu kapitán Šplíchal a otevřel skóre utkání. Domácím se nedařilo kombinovat, čehož v závěru využil dalekonosnou střelou hostující Klika Petr a vyrovnal na 1:1.

Jakub Šimek rozhodl o třech bodech

Blatnice do druhého poločasu vstoupila mnohem lépe a v 53´minutě se opět ujala vedení, kdy se z hranice velkého vápna přesně k tyči trefil domácí Šimek. Hostům se do konce utkání nepodařilo vyrovnat, a tak si domácí připsali i po dalším jarním kole plný příděl bodů. 

 



Ohlasy k zápasu


V tomto zápase jsme nehráli moc dobře, chyběla nám přesnost a větší aktivita, která nás zdobila v předešlém utkání. Pozitivem je zisk tří bodů, které byly opravdu vydřené. Hráčem utkání za SK Blatnice byl střední obránce Lukáš Šplíchal - pokutovým kopem poslal domácí do vedení a v obraně si počínal bezchybně, k čemuž i přidával přesné přihrávky.
FK Čáslavice-Sádek
Dítě Lubomír, trenér: Dneska jsme sahali po bodu. Rozhodčí pískali dnešní duel velice slušně. Škoda že jsme nevybojovali bod, protože to byl remízoví zápas.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Foltýn [-] (60. T. Šabatka [-] ) , M. Svoboda [-] - D. Lojka [-] (90. M. Chocholouš [-] ) , M. Šabatka [-] , L. Šplíchal [-] , M. Trnka [-] - J. Šimek [-] , D. Pokorný [-] (60. A. Kotačka [-] ) , M. Sova [-] (86. R. Dušek [-] ) - T. Cech [-]

FK Čáslavice-Sádek
J. Vaníček [-] - M. Zikmund [-] , M. Busta [-] , J. Mach [-] - J. Vecheta [-] , L. Rubák [-] , A. Roupec [-] , P. Klika [-] , T. Rygl [-] , J. Hanzal [-] - M. Hobza [-]

ŽK: 43. M. Sova , 72. L. Šplíchal - 51. P. Klika , 59. T. Rygl , 83. J. Hanzal , 84. M. Hobza .
Hráči zápasu: L. Šplíchal - M. Busta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - OŠMERA František, TORMOVÁ Vlasta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.