Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

6.0

Jídlo

--

Hrací plocha

6.0

Zázemí

--

Studenec si z Náměště B odvezl porážku


Branky


0

V Náměšti se domácí rezerva vytáhla na adepta postupu ze Studence a porazila jej 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radek Bednář dostal domácí do vedení

Náměšť B si v minulém kole pěkně zastřílela v Čáslavicích a výrazně se vzdálila sestupovým vodám, takže mohla nastoupit v relativním klidu proti třetímu týmu tabulky ze Studence, který v minulém kole horkotěžko obracel výsledek na domácím hřišti s předposledníma Okříškama B. Náměšť chtěla zaútočit na čtvrtou výhru v řadě a také měla Studenci co oplácet, protože u nich prohrála jen těsně 2:3. Hlavně střelci Studence se pořebovali probudit, protože jejich střelecká produktivita není vůbec dobrá. Za posledních šest zápasů stačili vstřelit pouhé čtyři branky, což je na aspiranta postupu velice málo. Hosté nepřijeli do Náměště v plné síle a naopak domácí tým mohl spoléhat opět na svého střelce jara Jiřího Eliáše. Domácí tým hrající v pohodě nijak zvlášť svého soupeře nepouštěl do žádného tlaku. Naopak domácí se více hnali za skalpem favorita a nakonec se mu zadařilo a ve 33. minutě rozjásal své skalní příznivce Radek Bednář, který překonal hostujícího brankáře Lukáše Pěnčíka -1:0. Hosté zaskočeni vedoucí brankou domácích, už do konce poločasu odpověď na gól nenašli.

Domácí přeci jen urvali všechny tři body

Ve druhé půli se před skvělou diváckou návštěvou prosadil jako první Studenec, když Ondřej Vrba vyrovnal na 1:1. Dělba bodů se nakonec nekonala, protože domácí fandy rozjásal v 85. minutě Jiří Eliáš a stanovil tak překvapivou výhru domácích 2:1.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Nekuda Bohumil, trenér: První poločas byl ve znamení domácích. Ve druhém poločase jsme drželi vedení. Potom jsme ale dostali nešťastnou branku. Nakonec jsme ale urvali tři body náhodným gólem.




Počet diváků: 250. Rozhodčí: KALINA Oldřich - PINTÉR Štefan, KOVÁŘ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.