P. Molák 44.
P. Netolička 71. (p.)
2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B s Lipníkem smírně


Branky


44. P. Molák , 71. P. Netolička (p.) - 57. R. Šťáva , 60. R. Šťáva
0

Rezervní tým Okříšek B v souboji z nováčkem soutěže z Lipníku opět jen pouze remizoval a záchrana se mu začíná vzdalovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili v závěru první půle

Okříšky B přivítaly na svém hřišti Lipník a chtěli tak konečně naplno zabodovat, protože již čtrnáct kol čekají na radost z výhry. Navíc se Lipníku start do jarní části vůbec nevydařil, protože ve dvou úvodních zápasech nezískali ani bod a navíc bez vstřeleného gólu mají velice pasivní skóre 0:7. Naopak Okříšky se po úvodní remíze s Čáslavicemi málem postaraly o největší překvapení kola, když ještě necelých dvacet minut před koncem sahaly po všech bodech, aby o ně ale během pár minut přišly. Na podzim vyzněl výsledek jednoznačně ve prospěch nováčka z Lipníku, který doma dokázal zvítězit 4:0. Oba týmy potřebovaly pro větší sebevědomí vyhrát zápas za tři body. Nikdo však jakoby nechtěl hlavně udělat chybu v zadních řadách, a tak se moc šancí před oběma brankami neurodilo. Hlavně na hostujícím celku bylo vidět, že jeho čekání na první jarní gól hráčům svazuje nohy a příliš si v zakončení nevěří. Když už to vypadalo na bezbrankovou první půli, tak ve 44. minutě se domácí přeci jen dočkali gólu, který vstřelil Petr Molák -1:0.

Hosté se po obratu výhry přeci jen nedočkali

Střeleckou smůlu tak hosté protrhli v 57. minutě, kdy čekání na první jarní gól utnul mladý útočník hostů Rudolf Šťáva -1:1. A najednou to šlo. Hned v 60. minutě otočil výsledek opět Rudolf Šťáva -1:2. Domácí ale přeci jen dokázali alespoň vyrovnat v 71. minutě z penalty Patrikem Netoličkou na 2:2.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Paděra Jiří, trenér: V první půli jsme měli více šancí. Hosté dali dva slepené góly. Ještě že jsme alespoň vyrovnali z penalty.

Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Nakonec asi spravedlivá remíza. V první půli jsme byli jasně lepším mužstvem, ale neproměnili jsme několik vyložených šancí a v závěru poločasu dostali branku z dvoumetrového ofsajdu. Ve druhé půli byli lepší domácí, a i když jsme šli do vedení, inkasovali jsme branku z penalty a v závěru nás podržel brankář Skoumal.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Ferdan [-] - K. Vostal [-] (46. P. Lorenc [-] ) , V. Bulant [-] (66. J. Novotný [-] ) , J. Dokulil [-] (55. M. Zeman [-] ) , F. Rampír [-] , L. Rampír [-] , P. Netolička [-] , T. Binka [-] , R. Dokulil [-] , P. Molák [-] , Š. Novotný [-]

Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - T. Brabenec [-] , R. Fišer [-] (88. L. Žák [-] ) , A. Kisela [-] , A. Rohony [-] , V. Krotký [-] , T. Pokorný [-] , V. Svoboda [-] (78. A. Matoušek [-] ) , M. Tretera [-] , L. Macháček [-] , R. Šťáva [-] (89. A. Martenek [-] )

ŽK: 41. Š. Novotný - 85. M. Tretera .
Hráči zápasu: P. Molák - M. Skoumal , R. Šťáva .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - BRADA Tomáš, KONVALINA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.