Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice B doma nezaváhaly


Branky


0

Přibyslavice splnili roli favorita proti rezervě Okříšek a získali doma tři povinné body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přibyslavice otočily poločas ve svůj prospěch

První poločas se hrál vyrovnaný zápas, jako první inkasovali v 11. minutě domácí z kopačky Filipa Rampíra -0:1. Ve 31. minutě pak zmrazil domácí fanoušky Roman Dokulil, který poslal hosty do dvougólového vedení. Do konce prvního poločasu domácí svým důrazem ve vápně dokázali stav poločasu vyrovnat. Nejprve se ve 33. minutě trefil Luboš Lopatář 1:2. Za další čtyři minuty pak vyrovnal Jan Kolman -2:2 Do konce poločasu mohli skóre ještě navýšit, Škorpík však trefil pouze břevno.

Gólová přestřelka pro domácí

Začátkem druhé půle se zranil Kopeček a jeho následné vystřídání domácí srazilo do kolen. Okříšky šly zaslouženě Rampírem do vedení na 3:2. Do hry dosmácí vrátila proměněná penalta Jana Kolmana na 3:3. Poté byly hostující Okříšky lepším týmem, ale domácím se bojovností podařilo dotáhnout zápas do vítězného konce, kdy 2 branky po brejkových situacích Luboše Lopatáře a Vojtěcha Škorpíka znamenaly vítězství 5:3. Pro domácí velice důležité tři body. Opět jim perfektně zachytal jejich brankář a v koncovce se nemýlil střelec  Luboš Lopatář.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Kolman Jan, trenér: První poločas se hrál vyrovnaný zápas, bohužel jsme jako první inkasovali. Do konce prvního poločasu jsme svým důrazem ve vápně dokázali stav zápasu otočit. Do konce poločasu jsme mohli ještě navýšit, Škorpík však trefil pouze břevno. Začátkem druhé půle se zranil Kopeček a jeho následné vystřídání nás srazilo do kolen. Okříšky šly zaslouženě do vedení na 3:2. Do hry nás vrátila proměněná penalta na 3:3. Poté byly hostující Okříšky lepším týmem, ale nám se bojovností podařilo dotáhnout zápas do vítězného konce, kdy 2 branky po brejkových situacích znamenaly vítězství 5:3. Pro nás velice důležité 3 body. Opět perfektně zachytal náš brankář a v koncovce se nemýlil střelec Lopatář.

SK Huhtamaki Okříšky B
Paděra Jiří, trenér: Vyrovnaný zápas. Herně jsme sice byli lepší, ale domácí byli důraznější.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
F. Novák [-] - P. Šárka [-] , V. Škorpík [-] , J. Kolman [-] , J. Kovář [-] (70. J. Rambousek [-] ) , M. Kopeček [-] (50. V. Carda [-] ) , M. Karafiát [-] , F. Holub [-] , L. Matějek [-] , L. Lopatář [-] (88. M. Molák [-] ) , I. Samek [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
O. Syrový [-] - M. Zeman [-] , R. Ryšavý [-] , M. Večeřa [-] (85. D. Richter [-] ) , F. Rampír [-] , L. Rampír [-] , P. Netolička [-] (77. M. Kšír [-] ) , T. Binka [-] , R. Dokulil [-] , P. Molák [-] (46. K. Vostal [-] ) , Š. Novotný [-]

ŽK: 11. M. Kopeček , 85. V. Škorpík - 17. Š. Novotný , 69. L. Rampír , 73. F. Rampír .
Hráči zápasu: F. Novák , L. Lopatář .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - KOVÁŘ Zdeněk, KUDLÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.