1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipníku stačila k výhře jedna branka


Branky


0

Lipník si v domácím zápase proti Náměšti B připsal první jarní výhru gólem po hodině hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Lipník proti Náměšti nastoupil s vidinou, získat první jarní výhru s tabulkově stejně postaveným týmem. Domácí tým se hlavně soustředil na zadní vrátka, protože na jaře dostal již devět gólů. První poločas tak takticky zvládli a hosty téměř k ničemu nepustili.

Jonáš rozhodl o domácí výhře

Domácí tým i ve druhém poločase hrál podobnou hru a navíc se dočkali i gólové odměny. V 61. minutě se postaral o jediný gól zápasu Jan Jonáš -1:0. Po zbytek zápasu si již domácí své hubené vítězství pohlídali. 



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Pro nás velice důležité tři body. Velice dobře jsme dnes hráli v obraně a hostům toho moc nedovolili. Stále se však potýkáme s koncovkou, i když dnes podal velmi dobrý výkon hostující brankář. Jsem spokojen a teď se musíme dobře připravit na další zápasy.




Sestavy


Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - J. Jonáš [-] (71. L. Macháček [-] ) , T. Brabenec [-] , R. Šťáva [-] (87. A. Matoušek [-] ) , R. Fišer [-] (57. T. Kalay [-] ) , A. Kisela [-] (90. A. Martenek [-] ) , A. Rohony [-] , V. Krotký [-] , T. Pokorný [-] , V. Svoboda [-] , M. Tretera [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
L. Pokorný [-] - R. Bednář [-] , J. Eliáš [-] , M. Lokaj [-] (64. M. Křivánek [-] ) , V. Kopuletý [-] , J. Pospíšil [-] , R. Juřena [-] (55. M. Stachovič [-] ) , P. Blažek [-] , M. Veselý [-] , M. Sobotka [-] , T. Rabušic [-]

ŽK: 5. J. Jonáš , 58. M. Tretera .
Hráči zápasu: T. Brabenec , T. Pokorný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - VÍDENSKÝ Bohumil, JONÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.