1:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno nadále na jaře bez bodu


Branky


71. P. Horký - 14. L. Rygl , 43. R. Hruška , 51. M. Svoboda (p.) , 57. R. Hruška , 85. L. Smolík
0

Chlístov si z Mohelna odvezl očekávanou výhru a upevnil si pevnou pozici ve středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prosadili hned dvakrát

Utkání začali hosté lépe jako domácí a od úvodních minut byli aktivnější. Během prvních osmi minut zahrávali tři rohové kopy, ale s těmito si hravě domácí obrana poradila. Poprvé vážně ohrozili domácí branku v 9. minutě, kdy domácího gólmana střelou ze střední vzdálenosti vyzkoušel Lukáš Rygl. Golman domácích jeho střelu však zlikvidoval. V probíhající 14. minutě Michal Rygl našel přihrávkou ve středu hřiště Romana Hrušku a tento vyslal kolmici mezi obránce na Lukáše Rygla, který nedal brankáři domácích šanci a vsítil první branku utkání -0:1. Po této brance hosté nesmyslně polevili a mysleli si, že půjde všechno samo. Přestali kombinovat a začali nesmyslně hrát na dlouhé míče. Dostávali se pouze do náznakových šancí, které zůstaly nevyužity. Domácí jejich zaváhání však nevyužili a i tak byli po celý první poločas horším mužstvem, kdy kazili i ty nejjednodušší přihrávky a situace řešili velice zbrkle. Do žádné vyložené šance  je hosté nepustili. V probíhající 37. minutě se nešťastně zranil chlístovský gólman Novák Jaromír, který musel opustit branku. Na jeho postu jej vystřídal Zbyněk Nováček. Tato změna však hosty nerozhodila a ještě do konce poločasu upravili na 2:0 pro jejich barvy. Kdy po levé straně zatáhl míč Michal Rygl, střelou z úhlu vyzkoušel domácího brankáře, který však míč pouze vyrazil před sebe a dobíhající Roman Hruška jej s přehledem uklidil do sítě . Do kabin šli tedy s dvoubrankovým vedením.

Hosté navýšili vedení

Do druhého poločasu hosté nastupovali s tím, že hru uklidní a budou hrát ze zajištěné obrany. Toto splnili, hru zlepšili a vytvořili si územní převahu. Vytvořili si několik brankových příležitostí, kdy tři z nich dokázali využít brankově. Nejprve v 51. minutě proměnil Miroslav Svoboda nařízený pokutový kop po faulu na Lukáše Rygla. O šest minut později krásnou střelou z hranice velkého vápna vsítil čtvrtou branku Roman Hruška. Kdy na tuto střelu domácí gólman ani nezareagoval a kontroloval jí pouze pohledem. Pět minut před koncem utkání Michal Rygl našel ideální přihrávkou ve středu hřiště Lukáše Smolíka, který si míč připravil na svoji pravou nohu a přibližně ze třiceti metrů vyslal střelu na soupeřovu branku, která se otřela o tyčku a skončila v soupeřově brance. Domácí si v průběhu druhého poločasu vytvořili pouze dvě brankové příležitosti, kdy nejprve v 63. minutě zakončoval v malém vápně hráč domácích, ale Zbyněk Nováček reflexivním zákrokem vytěsnil míč nad svoji branku. Čestného úspěchu se dočkali v 71. minutě, kdy nejprve střela ze střední vzdálenosti skončila na tyči chlístovské branky, ale odražený míč již s velkou lehkostí uklidil do prázdné branky Petr Horký, kterého nedokázali pokrýt.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: V tomto utkání jsme nepředvedli žádný oslnivý výkon, ale díky slabšímu výkonu domácích jsme jej dovedli do vítězného konce a zisku tří bodů. Nelze ani v tomto utkání vyzdvihnout nejlepšího hráče, protože všichni předvedli pouze své průměrné výkony a nikdo výkonnostně nevyčníval. Stínem utkání je zranění Jardy Nováka, kterému byla v třebíčské nemocnici operována přetržená achillovka.



Sestavy


TJ Mohelno
M. Ležák [-] - I. Foretník [-] , T. Vostal [-] (23. P. Štěpán [-] ) , M. Foretník [-] (76. P. Šanda [-] ) , D. Horký [-] , L. Drápela [-] , M. Kerndl [-] , J. Sladký [-] , M. Kopeček [-] (66. P. Horký [-] ) , P. Vaníček [-] , R. Stejskal [-]

SK Slavia Chlístov
J. Novák [-] (37. M. Vídenský [-] ) - J. Pokorný [-] , Z. Nováček [-] , L. Hrbáček [-] , J. Uhlíř [-] - L. Smolík [-] , M. Rygl [-] , M. Patočka [-] (46. M. Kuchařík [-] ) , M. Svoboda [-] - R. Hruška [-] , L. Rygl [-] (63. D. Brestovský [-] ) -

ŽK: 38. R. Hruška , 88. L. Hrbáček .
Hráči zápasu: R. Hruška .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MACEK Ivo - MILOTA Tomáš, JONÁŠ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.