Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov nedal Čáslavicím šanci


Branky


0

Fotbalisté Chlístova vyhráli čtvrtý zápas v řadě a zapojili se do postupové matematiky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí třikrát udeřili

Prvních dvacet minut utkání se hrálo pouze ve středu hřiště s řadou chybných přihrávek a nepřesností na obou stranách. I přes tuto skutečnost si však domácí vypracovali vyloženou šanci, kdy se před prázdnou brankou na malém vápně dostal do šance Lukáš Smolík, ale nabídnutou šanci nevyužil a soupeřovu branku přestřelil. První branky se domácí dočkali v 22. minutě. Michal Rygl našel přihrávkou Jakuba Pokorného, který technickou střelou kolem golmana rozvlnil síť a poslala domácí barvy do vedení. O tři minuty později napravil svoji předchozí chybu Lukáš Smolík a umístěnou střelou k tyči ze střední vzdálenosti vsítil  druhou branku. Od této chvíle bylo na hřišti pouze jedno mužstvo, protože hosté úplně odpadli a prakticky si do konce poločasu nevytvořili žádnou brankovou příležitost. Domácí si vypracovali ještě několik šancí. Třetí branku utkání vsítil ve 43. minutě Roman Hruška, který využil chybné rozehrávky obránců a golmanovi nedal vůbec žádnou šanci. Do kabin šli tedy domácí s tříbrankovým vedením.

Domácí přidali další dvě branky

Druhý poločas Chlístov hru ještě více zpřesnili a vyvarovali se zbytečných chyb. Vytvořil si územní převahu a dostával se do jedné šance za druhou. Hned po třech minutách vsítil svoji druhou branku Roman Hruška, kterého centrem do vápna našel Ladislav Hrbáček a zvýšil tak již na 4:0 pro domácí barvy. Na konečných 5:0 upravil ve dvaašedesáté minutě Ladislav Hrbáček, který se ve vápně hostů nejlépe zorientoval a s přehledem zavěsil. Jinou branku už diváci ve druhém poločase neviděli pouze díky nepřesným zakončením z domácí strany. Šancí si však vypracovali velké množství. Soupeř si ve druhém poločase nevytvořil žádnou brankovou příležitost, pouze dostal výhodu ve čtyřech případech zahrávat rohové kopy, se kterými jsme si však hravě poradili. Z naší strany se jednalo o nejjednodušší zápas jarní části soutěže a soupeř může být rád, že si neodvezl mnohem větší brankový příděl. Z hlediska předvedené hry soupeře odpovídá jejich současné postavení v tabulce. Podařilo se nám tedy získat povinné tři body, s čím jsem samozřejmě spokojen a naši hráči si zaslouží pochvalu, zejména za to, že soupeře nepodcenili.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Soupeř si ve druhém poločase nevytvořil žádnou brankovou příležitost, pouze dostal výhodu ve čtyřech případech zahrávat rohové kopy, se kterými jsme si však hravě poradili. Z naší strany se jednalo o nejjednodušší zápas jarní části soutěže a soupeř může být rád, že si neodvezl mnohem větší brankový příděl. Z hlediska předvedené hry soupeře odpovídá jejich současné postavení v tabulce. Podařilo se nám tedy získat povinné tři body, s čím jsem samozřejmě spokojen a naši hráči si zaslouží pochvalu, zejména za to, že soupeře nepodcenili.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Veleba [-] - J. Pokorný [-] , Z. Nováček [-] , J. Uhlíř [-] , L. Hrbáček [-] - M. Vídenský [-] (46. M. Patočka [-] ) , M. Svoboda [-] , L. Smolík [-] , M. Rygl [-] (66. T. Kuchařík [-] ) - L. Rygl [-] (62. D. Brestovský [-] ) , R. Hruška [-] (76. Z. Šaman [-] ) -

FK Čáslavice-Sádek
M. Hobza [-] - J. Hanzal [-] , M. Busta [-] , J. Mach [-] , J. Kacetl [-] - J. Vecheta [-] , T. Rygl [-] , A. Roupec [-] , L. Rubák [-] - M. Klika [-] , P. Klika [-]

ŽK: 60. R. Hruška - 81. M. Klika .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HAVLÍN Martin - PFEIFER Michal, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.