2:1
(1:0)
80. J. Kovář (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body zůstaly v Náměšti B


Branky


33. J. Pospíšil , 76. T. Tržil - 80. J. Kovář (p.)
0

Rezervní tým Náměště vyhrál i svůj třetí jarní domácí zápas, tentokrát proti Přibyslavici

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili po půlhodině vedoucí gól

Do Náměště přijely Přibyslavice posilněny domácí výhrou nad Okříškami. Náměšť naopak ze hřiště Lipníku žádné body nepřivezla. Na podzim se radoval domácí tým z Přibyslavic, který dokázal zvítězit 3:1. Náměšť chtěla navázat na první dvě jarní domácí výhry dalším vítězstvím nad Přibyslavicí. Oba týmy se snažily neudělat chybu v obraně. Jedna branka ale přeci jen padla, když se ve 33. minutě prosadil domácí Jan Pospíšil -1:0. Hosté se do konce poločasu vyrovnání nedočkali, a tak museli počkat až co přinese druhá půle.

Oba týmy přidaly po jedné brance

Druhý poločas přinesl poměrně vyrovnanou partii a už to vypadalo, že by o zápasu mohla rozhodnout jediná branka. Domácí měli ale více brankových příležitostí. V 70. minutě měl na hlavě gól domácí Pospíšil, ale z bezprostřední blízkosti těsně minul. V 76. minutě ale domácí přeci jen udeřili a Tomáš Tržil po Fraňkově přihrávce zvyšoval na 2:0. Mohlo se zdát, že už domácí tým pohodlně dokráčí ke třem bodům, ale v 80. minutě dostali hosté z penalty šanci skórovat a zdramatizovat závěr zápasu. Sice Jan Kovář penaltu po domácí ruce proměnil, ale hosté již vyrovnat nedokázali, a tak se mohli domácí opět radovat z výhry na svém hřišti.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Nekuda Bohumil, trenér: Ve vyrovnaném zápase jsme měli více šancí.

TJ Sokol Přibyslavice
Matějek Lukáš, hráč: Domácí nás v prvních 25 minutách nepustily skoro k míči a zaslouženě šli do vedení. V druhé polovině utkání se hra vyrovnala, ale dvou gólový náskok domácích jsme už nedokázali srovnat. Tomuto výsledku značně pomohla absence klíčových hráčů, Kopečka, Kolmana a 100% nebyl ani Lopatář, který musel o poločase kvůli svému zranění střídat.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
L. Pokorný [-] - R. Bednář [-] (59. T. Tržil [-] ) , J. Eliáš [-] , R. Juřena [-] (46. Z. Jonák [-] ) , T. Franěk [-] , J. Pospíšil [-] (87. T. Rabušic [-] ) , V. Kopuletý [-] , P. Kopuletý [-] (77. J. Musil [-] ) , P. Blažek [-] (63. M. Veselý [-] ) , M. Sobotka [-] , M. Lokaj [-]

TJ Sokol Přibyslavice
F. Novák [-] - L. Lopatář [-] (46. J. Rambousek [-] ) , L. Matějek [-] , M. Čejka [-] , I. Samek [-] (46. J. Pacal [-] ) , P. Šárka [-] , J. Skrobikowski [-] , V. Škorpík [-] , J. Kovář [-] , M. Karafiát [-] , F. Holub [-]

ŽK: 11. R. Juřena , 83. J. Pospíšil .
Hráči zápasu: M. Lokaj , J. Eliáš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SVOBODA Libor - VALA Vladimír, JONÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.