5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice po dlouhé době opět zvítězila


Branky


28. M. Prokeš , 52. M. Vahila , 57. M. Vahila , 77. L. Hakl (p.) , 88. J. Syrový
0

Čtyři zápasy bez výhry, 335 minut bez vstřeleného gólu ze hry a smůla. Přesně tyto faktory chtěla Rokytnice ve 20. kole OP zlomit proti proti Náměšti B. Před domácími diváky byli rokytničtí hráči konečně úspěšní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení se dostali domácí

Na domácích hráčích byla vidět rozhodně větší chuť po vítězství, ale šance si vytvářeli oba týmy. Ve 28. minutě se radovala Rokytnice. Hakl L. se probojoval do vápna a připravil šanci pro Prokeše, který zakončil za záda gólmana. V následujících minutách zahrozili také hosté, ale pálili pouze do tyče. Branková konstrukce zvonila i na druhé straně, tentokrát pomohla hráčům z Vícenic, kdy zastavila pokusy Vahil'y a Prokeše. Do kabin šla tedy Rokytnice s vedením 1:0.

Druhá půle v režii Rokytnice

Hráči Rokytnice vlétli do druhé půle jako uragán a již v 52. minutě se mohli radovat z další branky. Prokeš načechral balón před bránu, kde pohotově zakončil Vahil'a. O pět minut později se Vahil'a mohl znovu radovat ze své branky a Rokytnice již vedla 3:0. Domácí si vytvářeli šance dál, ale čtvrtý gól přišel až v 77. minutě. Po faulu na Vahil'u ukázal sudí Maar na penaltový puntík a Hakl  s přehledem proměnil. Poslední hřebík do náměšťské rakve přidal během 88. minuty Syrový, který běžel sám na gólmana, míč si příliš pokopl a z nulového úhlu zamotal balón k tyči. Domácí hráči mohli tedy společně s fanoušky oslavit vysoké vítězství 5:0.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - M. Štork [-] , J. Syrový [-] , O. Štefánek [-] , L. Hakl [-] , J. Hakl [-] (64. D. Kašiár [-] ) , R. Ferkl [-] (75. I. Zerzánek [-] ) , R. Sochna [-] , M. Vahila [-] , M. Prokeš [-] , J. Bílek [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
J. Bartošek [-] - P. Kylíšek [-] , R. Bednář [-] , M. Sobotka [-] , R. Durajka [-] , T. Rabušic [-] (66. L. Matějek [-] ) , P. Blažek [-] (67. A. Janda [-] ) , V. Kopuletý [-] (73. R. Juřena [-] ) , P. Kopuletý [-] , M. Veselý [-] , J. Musil [-] (29. P. Kurtin [-] )

ŽK: 54. R. Ferkl , 58. M. Vahila , 79. L. Hakl , 80. J. Bílek - 54. P. Kurtin , 76. L. Matějek , 79. P. Kylíšek .
Hráči zápasu: M. Vahila , M. Prokeš .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: MAAR Michal - PINTÉR Štefan, VRZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.