Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 10:15

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice si smlsly na Mohelnu


0

V jasnou záleřitost se proměnil zápas v Čáslavicích, kdy domácí tým jasně přehrál poslední tým tabulky z Mohelna 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali třikrát udeřit

Duel soupeřu ze spodní části tabulky přinesl souboj domácích Čáslavic a Mohelna. To na jaře zatím nezískalo žádný bod. Byla to možná jejich poslední šance jak se ještě zapojit vážně do bojů o záchranu. Také podzimní výsledek mohl naznačit, že Mohelnu Čáslavice sedí. Mohelno v něm zaznamenalo rekordní výhru 8:1. Již od začátku utkání bylo vidět, kdo bude v zápase diktovat tempo hry. Domácí se do svého soupeře pustili zhurta a uklidňující branka tak padla poměrně brzy, když se v 8. minutě trefil Martin Sedláček -1:0. Druhou pojišťující trefu pak přidal ve 14. minutě Jiří Kopl a domácí tým tak vedl 2:0. Hosté směrem dopředu nic zvláštního nevymysleli až na pár střeleckých pokusů, a tak domácí mohli v klidu kontrolovat hru. Do přestávky se pak podruhé trefil Martin Sedláček a ve 35. minutě vedli domácí 3:0.

Čáslavice ještě skóre navýšily i díky hattricku Martina Sedláčka

Ani druhý poločas nepřinesl jiný obrázek hry a domácí celek tak mohl navyšovat skóre. V 55. minutě upravoval již na 4:0 Antonín Roupec. V 61. minutě pak mohl s šedesáti přítomnými diváky oslavovat zápasový hattrick Martin Sedláček -5:0. Hosté se přeci jen dočkali alespoň čestného úspěchu, když se v 69. minutě trefil Martin Foretník -5:1. Za domácí celek se pak ještě trefil v 84. minutě střídající Patrik Růžička -6:1. V 86. minutě byl pak vyloučen domácí Petr Klika, který zmařil zjevnou brankovou příležitost soupeře podražením zezadu v souboji o míč.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek
Dítě Lubomír, trenér: Hráli jsme asi proti nejhoršímu týmu soutěže. Děkuji klukům za předvedený výkon.

TJ Mohelno
Hort Karel, vedoucí: Díky tomu, že jsme byli v oslabené sestavě tak výsledek byl takový jaký byl. Neměli jsme dnes moc štěstí, kterého měli domácí víc.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Martenek [-] - M. Busta [-] , J. Mach [-] , J. Hanzal [-] , P. Klika [-] - M. Sedláček [-] , J. Vecheta [-] , T. Rygl [-] , A. Roupec [-] (59. M. Klika [-] ) - J. Kopl [-] (66. P. Růžička [-] ) , K. Vybíral [-] (75. M. Hobza [-] )

TJ Mohelno
M. Ležák [-] - P. Horký [-] , M. Kerndl [-] , F. Staněk [-] (3. P. Šanda [-] ) , M. Kopeček [-] , I. Foretník [-] , T. Vostal [-] (62. T. Jeřábek [-] ) , P. Žák [-] , D. Horký [-] , L. Drápela [-] , M. Foretník [-]

ŽK: 39. J. Kopl , 67. J. Hanzal - 16. M. Foretník , 27. P. Horký , 39. M. Ležák , 60. L. Drápela , 88. I. Foretník . ČK: 86. P. Klika .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: RYGL Luboš - MILOTA Tomáš, HOLÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.