1:5
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko B si pošmáklo nad Čáslavicemi


Branky


56. K. Vybíral - 11. M. Axman , 13. P. Nevrkla , 31. J. Anděl , 33. M. Axman , 60. J. Hanzal (vl.)
0

Fotbalisté Jemnicka B si v pohodě dokráčeli pro všechny body na hřišti Čáslavic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jemnicko B zaskočilo v úvodu domácí celek

Čáslavice zaznamenaly v minulém kole povinnou a důležitou výhru proti Mohelnu. V boji o záchranu to ale zatím nic neznamená. Jemnicko naopak doma nečekaně vysoko prohrálo se Stařečí a čelo tabulky jí poodjelo. Na podzim si Jemnicko na Čáslavicích smlsnulo po výhře 5:0. Úplně stejný scénář utkání prožil hostující tým z Jemnicka, ale v opačném gardu. Góly tentokrát stříleli v úvodu pouze oni. V 11. minutě se prosadila jako první opora hostů Martin Axman -0:1. Za pouhé dvě minuty pak na 0:2 zvyšoval Pavel Nevrkla -0:2. Opařený domácí tým pak po dalším časovém úseku dostal další dvě slepené branky a bylo tím prakticky po zápase. Ve 31. minutě se prosadil Jiří Anděl a ve 33. minutě upravil na jasných 0:4 pro hosty svojí druhou brankou Martin Axman.

Druhá půle přinesla dva góly na obou stranách

Do druhého poločasu hosté prostřídali sestavu a góly pak jen stříleli pouze domácí. Nejprve se trefil v 56. minutě Kamil Vybíral na 1:4 a v 60. minutě se trefil další domácí hráč Jan Hanzal, ale pouze do vlastní sítě -1:3. To byl nakonec poslední gól tohoto utkání.



Ohlasy k zápasu



1. FC JEMNICKO B
Kincl Martin, trenér: Do zápasu jsme vstoupili velice dobře a celá první půle byla z naší strany velice dobrá. Do druhé půle jsme poslali do pole hráče z lavičky. Povedený zápas, zasloužené vítězství. Odčinili jsme minulou porážku.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
M. Hobza [-] - J. Hanzal [-] , M. Busta [-] , J. Mach [-] - J. Vecheta [-] , T. Rygl [-] , A. Roupec [-] , P. Růžička [-] - K. Vybíral [-] , J. Kopl [-] (34. L. Rubák [-] ) , M. Klika [-]

1. FC JEMNICKO B
P. Růžička [-] - M. Axman [-] (46. J. Kopr [-] ) , J. Anděl [-] (72. Z. Kincl [-] ) , K. Tesař [-] , P. Nevrkla [-] (64. O. Frečka [-] ) , J. Kalášek [-] , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] , J. Křivánek [-] , O. Tesař [-] , D. Smetana [-] (46. Z. Nikrmajer [-] )

ŽK: 11. M. Hobza , 36. P. Růžička , 60. J. Hanzal , 67. M. Klika .
Hráči zápasu: M. Axman , P. Nevrkla .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KUBA Michal - VÍDENSKÝ Bohumil, PAVELEC Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.