1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Horním Újezdu se body dělily


Branky


0

Až do poslední čtvrthodinky čekali diváci v Horním Újezdu na dva slepené góly, které přinesly remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

 

Domácí vstoupili do utkání aktivně a již v 8. minutě postupoval Čermák po přihrávce Durdy sám na brankáře, ale jeho střela se mezi tyče nevešla. Hosté odpověděli v 15. minutě, kdy si na rohový kop naběhl Holub, ale z malého vápna hlavou branku přestřelil. Ve 28. minutě se na pravé straně uvolnil Čermák a zpětnou přihrávkou na velké vápno vybídl Durdy k zakončení, ale ten místo střely volil ještě přihrávku na Řezáče, který se nacházel v ofsajdu. Hosté sice měli míč více na svých kopačkách, ale do zakončení se přes dobře organizovanou obranu domácích nedostávali. Ve 32. minutě se do dobré příležitosti dostal domácí Čermák, když si naběhl na centr Kresy a podél vybíhajícího Nováka poslal míč do branky, ale střele chyběla razance a tak jeden z obránců dokázal okopnout míč do bezpečí. Po zbytek prvního poločasu se již nic důležitého ani před jednou brankou nestalo.

 

Ve druhé půli branka již nepadla

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a hned v první minutě měl gól na noze Lopatář, ale Hradecký byl proti. V 51. minutě zahrávali hosté roh a na nacvičený signál si naběhl Kopeček a krásnou střelou protáhl Hradeckého v brance domácích. V 53. minutě Zvěřina svým centrem našel ve vápně Durdy, který vystřihl krásné nůžky, ale Novák v brance hostí převedl neméně povedený zákrok. V 60. minutě si Durda po dlouhém výkopu Hradeckého pohrál ve vápně s Karafiátem a předložil míč zcela volnému Řezáčovi, který sám před brankářem nedokázal skórovat. Domácí v této chvíli byli aktivnější a do další šance se dostal Čermák. Durda se ve středu hřiště uvolnil a vyslal přihrávku mezi stopery, kde si naběhl domácí rychlík, ale trefil pouze Nováka, který míč vyrazil na zcela volného Řezáče, ale ten nedokázal trefit odkrytou branku. A tak přišel zasloužený trest pro domácí. V 74. minutě se v rohu velkého vápna motal s míčem Matějek, kterého vysvobodil až faul domácího Kresy a byla z toho penalta. Tu proměnil Skrobikowski 0:1. Domácí se nepoložili a o 3. minuty později vyrovnal smolař utkání Řezáč, který se po centru Pivoňky prosadil hlavou a vyrovnal na 1:1. Po zbytek utkání si ani jedno mužstvo nedokázalo vytvořit žádnou šanci na to, aby strhlo vítězství na svoji stranu.

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Utkání skončilo asi spravedlivou remízou. Hosté byli více na míči, ale víc brankových příležitostí jsme měli my, bohužel proměnili jsme jen jednu




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Pivoňka [-] , M. Václavek [-] , M. Čermák [-] , M. Zvěřina [-] , M. Ošmera [-] , R. Durda [-] (88. M. Veselý [-] ) , J. Kučera [-] , M. Řezáč [-] , M. Veselý [-] , K. Kresa [-] (77. O. Kouřilek [-] )

TJ Sokol Přibyslavice
F. Novák [-] - L. Lopatář [-] , L. Matějek [-] , M. Čejka [-] , J. Rambousek [-] (67. L. Sekerka [-] ) , J. Skrobikowski [-] , J. Pacal [-] (81. M. Molák [-] ) , J. Kovář [-] , M. Kopeček [-] , M. Karafiát [-] , F. Holub [-]

ŽK: 7. J. Kovář .
Hráči zápasu: M. Václavek , M. Ošmera .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŠUHAJ Filip - TERBER Ondřej, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.