0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč přivezla z Okříšek B poviné tři body


Branky


0

Na pár hodin se do čela soutěže dostala Stařeč po výhře v Okříškách

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jednou udeřili

Fotbalisté Starče nastoupili ve druhém venkovním zápase po sobě a rádi by zopakovali jasnou ale překvapivou výhru z Jemnicka, která je vyšvihla na čtvrté místo s pouhou jednobodovou ztrátou na vedoucí Rokytnici. Okříšky potřebovaly ale nutně zabodovat v boji o záchranu. Podzimní zápas skončil jasnou výhrou Starče 4:0. Od počátku utkání si hosté vytvořili územní převahu, ale do první gólové šance se dostali domácí již v sedmé minutě, když po standardní situaci hostující obrana špatně pokryla nabíhajícího hráče. Domácí útočník však hlavou branku netrefil branku. Hned z rozehrávky od branky po pěkné rychlé akci  po ose Strouha, Pislcajk, Bříza, posledně jmenovaný zakončil podél vybíhajícího brankáře 0:1. Dál si hosté udržovali mírnou převahu, ale do brankových příležitostí se příliš nedostávali. Naopak domácí několikrát zahrozili a brankář Obůrka musel prokazovat dobro jarní formu.

Hosté přidali ještě jeden gól

Druhý poločas probíhal obdobně jako první. Hostům se vydařila jedna akce, kdy rychlými narážečkami překonali soupeřovu obranu a Pislcajk zakončil na 0:2. Soupeř, přestože měl menší držení míče, tak si vypracovával další příležitosti, které buď špatně zakončil nebo hosty opět podržel brankář Obůrka. Ke konci zápasu i hosté měli určité příležitosti, ale skóre zápasu už se nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Paděra Jiří, trenér: Lepší fotbal, hosté produktivnější.

TJ Sokol Stařeč
Prokop František, trenér: Stínem zápasu byla dvě nezaviněná zranění. Již v prvním poločase si roztrhl obočí Dvořák, ale obětavě a velmi dobře dohrál do až konce. Zranění kotníku Filipa Strouhy vypadá vážněji. Vyzdvihl bych některé výkony, vedle již zmíněných Obůrky a Dvořáka, vracející se formu obránce Pyska a především dorostence Tomka, který hrál půl hodiny a počínal si naprosto s přehledem.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Ferdan [-] - J. Jůza [-] (46. Z. Ryšavý [-] ) , R. Dokulil [-] , J. Novotný [-] (66. L. Mašek [-] ) , K. Vostal [-] , L. Mareček [-] , R. Salát [-] , Š. Novotný [-] , V. Němec [-] (62. J. Hroch [-] ) , M. Večeřa [-] , F. Rampír [-]

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - F. Strouha [-] , M. Vodička [-] , M. Pysk [-] , M. Pislcajk [-] (76. M. Kaňka [-] ) , S. Jahoda [-] (60. D. Tomek [-] ) , O. Dvořák [-] (51. V. Smejkal [-] ) , R. Ježek [-] (88. P. Gruber [-] ) , M. Bříza [-] , J. Zejda [-] , L. Lauš [-]

ŽK: 32. Š. Novotný - 51. M. Pysk .
Hráči zápasu: J. Novotný - D. Obůrka , O. Dvořák , M. Pysk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - OŠMERA František, RENÁT Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.