3:1
(2:0)
82. D. Richter (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko B nerozdalo doma žádné body hostům


Branky


8. P. Nevrkla , 14. M. Axman , 52. M. Sevelda - 82. D. Richter (p.)
0

Povinou výhru nad Okříškama B si připsalo Jemnicko B a upevnilo si postavení v horní polovině tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na začátku zápasu dvakrát udeřili

Jemnicko B v minulém kole odčinilo poslední domácí porážku a přivítalo soupeře s Okříšek, který měl být pro ně snažším soupeřem. Okříškám B se už moc šancí na záchranu nedává a navíc se jim na jediný bod přiblížilo poslední Mohelno. Na podzim v Okříškách rozhodl o výhře hostů jediný gól. Domácí tým vlétl jako favorit zápasu do svého soupeře jako uragán a v 8. minutě poprvé rozvlnil síť za zády Ondřeje Syrového Pavel Nevrkla -1:0. A ve 14. minutě pak přidal druhý gól Martin Axman -2:0. Po tomto náskoku přeci jen domácí trochu polevili a dokonce poločasu tak již žádná branka nepadla.

Oba týmy daly po jedné brance

Také do druhého poločasu vstoupili domácí mnohem lépe a v 52. minutě Martin Sevelda zvýšil na 3:0. Utkání bylo tak prakticky rozhodnuto a až v 82. minutě dali hosté čestný úspěch, když se z pokutového kopu trefil David Richter a dal výsledku konečnou podobu na 3:1.



Sestavy


1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - M. Axman [-] (53. O. Frečka [-] ) , K. Tesař [-] , P. Nevrkla [-] (76. Z. Nikrmajer [-] ) , J. Kalášek [-] , J. Kincl [-] (70. J. Kopr [-] ) , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] , J. Křivánek [-] , O. Tesař [-] , D. Smetana [-] (57. Z. Kincl [-] )

SK Huhtamaki Okříšky B
O. Syrový [-] - M. Kšír [-] , F. Rampír [-] , P. Molák [-] , R. Ryšavý [-] , J. Kolbábek [-] , J. Dokulil [-] (46. M. Večeřa [-] ) , R. Dokulil [-] , K. Vostal [-] (62. D. Richter [-] ) , R. Salát [-] , T. Binka [-]

ŽK: 49. M. Axman , 75. O. Tesař , 88. J. Křivánek .
Hráči zápasu: M. Sevelda .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: MACEK Ivo - DLOUHÝ Lukáš, NOVÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.