4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť B v Jemnicku B nepřekvapila


Branky


9. J. Kopr , 25. M. Axman , 58. M. Axman , 89. K. Tesař - 26. J. Musil , 68. J. Eliáš
0

Fotbalisté Náměště B nedokázali z Jemnicka přivézt žádný bod a zůstávají v dolní polovině tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o jeden gól lepší

Jemnicko B v minulém kole zvítězilo třetím zápasem v řadě a dostalo se na třetí příčku tabulky  a přivítalo soupeře z Náměště B, který nečekaně podlehl doma Okříškám B. Na podzim se dařilo mnohem lépe Náměšti, která vyhrála celkem jasně 5:2. Domácí od začátku zápasu byli aktivnější a hned v 9. minutě šli Jakubem Koprem do vedení -1:0. Ve 25. minutě se pak přidal domácí střelec Martin Axman a bylo to již 2:0. Přesto se hosté o minutu později prosadili zásluhou Josefa Musila a snížením na 2:1 mohli ještě doufat v nějaký bodový zisk. Hosté totiž začali mít i převahu v držení míče.

Ve druhé půli si domácí výhru pohlídali

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe domácí, když se v 58. minutě trefil opět Martin Axman -3:1. V 68. minutě však opět hosté snížili na rozdíl jedné branky, kdy se trefil střelec jara Jiří Eliáš -3:2. Až do samého závěru hosté drželi šanci na bodový zisk, ale nakonec si domácí ještě v 89. minutě pojistili svoje vedení na 4:2 Karlem Tesařem -4:2.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO B
Kincl Martin, trenér: Byl to vyrovnaný zápas. Měli jsme štěstí, že jsme šli do dvougólového vedení. Hosté byli lepší v držení míče. Zápasu by více slušela remíza.




Sestavy


1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Kopr [-] (68. D. Smetana [-] ) , M. Axman [-] , K. Tesař [-] , O. Frečka [-] , J. Kalášek [-] , J. Kincl [-] (88. Z. Nikrmajer [-] ) , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] , J. Křivánek [-] , O. Tesař [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
J. Bartošek [-] - J. Mucha [-] (70. R. Svítil [-] ) , J. Musil [-] , M. Stachovič [-] (46. B. Nekuda [-] ) , J. Eliáš [-] , M. Křivánek [-] , R. Juřena [-] , P. Kopuletý [-] , M. Lokaj [-] , M. Sobotka [-] , T. Rabušic [-]

ŽK: 52. T. Rabušic , 75. M. Sobotka , 90. M. Lokaj .
Hráči zápasu: K. Tesař - J. Eliáš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KALINA Oldřich - KREJČA Jan, KINCL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.