0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník doma nestačil na Jemnicko B


Branky


28. J. Kincl , 67. J. Kincl , 79. J. Anděl
0

Jemnicko B využilo aktuální formu k výhře nad Lipníkem a upevnilo si v tabulce medailové pozice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do půle jednou udeřili

Zápas sotva začal a domácí už přišli o Tomáše Pokorného, kterému se v hlavičkovém souboji ve 2. minutě přihodilo nebezpečně vypadající zranění nosu. Následovaly pohodové minuty, ve kterých si oba týmy spíše vyměňovali balón. První rozruch na střídačkách způsobil Jiří Kincl, který dostal ve 28. minutě míč do branky domácích pozemní střelou k levé zadní tyči. Hosté měli gól navrch, ale domácí se nevzdávali. Oba týmy si dokázaly vytvářet šance a jedna dokonce skončila brankou pro hosty, ale z důvodu ofsajdového postavení nebyla uznána. První poločas byl tak dohrán v klidu za stavu 1:0 pro hosty.

Hosté přidali ještě dva góly

Druhý poločas naštěstí pro oba týmy nezačal nijak dramaticky, na rozdíl od prvního. Oba týmy hráli stále poměrně vyrovnaně, ale byli to opět hosté, kdo se radoval z branky. V 67. minutě hosté vytvořili krásnou akci, která byla zakončena střelou Jiřího Kincla, jež si připsal druhý gól v dnešním zápase. V 74. minutě vyprchaly všechny naděje domácích na vyrovnání nebo dokonce otočení stavu, když byl kvůli druhé žluté kartě vyloučen Rudolf Šťáva. Za pět minut, v 79. minutě, přiletěl Jiří Anděl do šance, kterou dokázal proměnit a zvýšil stav na závěrečných 3:0. Posledních deset minut bylo poměrně napjatých, ale nic zajímavého už se nestalo. Zápas mohl pro domácí skončit i drtivější porážkou, ale brankář dokázal svůj tým podržet.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: I přes prohru jsem s výkonem svého mužstva spokojen. Hrál se vyrovnaný zápas, zkušenější soupeř jen dokázal své šance proměnit. Kvalitu zápasu zkazil hlavní rozhodčí, který nesmyslně vyloučil našeho hráče.

1. FC JEMNICKO B
Kincl Martin, trenér: Bez komentáře. Zápas jsme vyhráli a to je hlavní



Sestavy


Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - M. Tretera [-] , L. Macháček [-] , T. Brabenec [-] , R. Šťáva [-] , A. Rohony [-] , J. Jonáš [-] , R. Fišer [-] , A. Matoušek [-] (75. A. Martenek [-] ) , P. Pokorný [-] , T. Pokorný [-] (4. L. Žák [-] )

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Kopr [-] , J. Kincl [-] , J. Anděl [-] , O. Frečka [-] , J. Kalášek [-] (70. K. Tesař [-] ) , A. Pacas [-] , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] , O. Tesař [-] , D. Smetana [-]

ŽK: 24. P. Pokorný , 42. R. Šťáva . ČK: 74. R. Šťáva .
Hráči zápasu: T. Tesař .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - VRZAL Vlastimil, VALA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.