1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov na Stařeč nestačil


Branky


0

Fotbalisté Chlístova nevybojovali v posledním domácím zápase sezóny proti Starči žádný bod a nerozloučili se tak důstojně se svými fanoušky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba tými vstřelily po jedné brance

První čtvrthodina utkání byla z obou stran opatrná s větším množstvím nepřesností u obou mužstev. Poté domácí hru zpřesnili a začali být lepším mužstvem, na základě čehož v probíhající 29. minutě šli do vedení brankou Miroslava Svobody, který uplatnil svůj důraz ve velkém vápně a nedal golmanovi šanci. Od této chvíle hosté hru vyrovnali  a byly vidět šance na obou stranách. Osm minut před koncem prvního poločasu zatáhli míč hosté po pravé straně, nacentrovali na hranici malého vápna, kdy na tuto přihrávku si ideálně naběhl Marek Pislcajk a srovnal na 1:1. Vzhledem k tomu, že žádné z mužstev do konce první půle již vypracované šance nevyužilo, šlo se do kabin za nerozhodného stavu.  

Zápas rozhodl Marek Pislcajk

Ve druhém poločase domácí již hostům herně a fyzicky stíhali pouze prvních deset minut a od té doby již byli hosté aktivnější, přesnější v kombinaci a byla na nich vidět větší touha po vítězství. I přes tuto skutečnost  mohli jít domácí do vedení, kdy se do vyložené šance dostal Ladislav Hrbáček, ale hlavou minul soupeřovu branku. Hosté se dočkali branky v probíhající 76. minutě, kdy předvedli jednu z nejhezčích kombinací, na jejichž konci byl opět Marek Pislcajk a ten kolem golmana s přehledem poslal hosty do vedení -1:2. Posledních deset minut už domácí působili odevzdaným mužstvem a hosté si jednobrankové vedení s přehledem uhlídali.   



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Stařeč si v tomto utkání tři body zasloužila, zejména za výkon ve druhém poločase, kdy byla lepším mužstvem na hřišti.

TJ Sokol Stařeč
Prokop František, trenér: Z naší strany to byl průměrný výkon, za zmínku však stojí výkon dorostence Tomka, který ve středu zálohy byl naším nejlepším hráčem a samozřejmě i dvojgólový Pislcajk odvedl to, co od něj očekáváme a naplnil svou roli střelce.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - Z. Nováček [-] , L. Hrbáček [-] , J. Uhlíř [-] (29. M. Rygl [-] ) - D. Brestovský [-] , M. Vídenský [-] , J. Pokorný [-] , L. Smolík [-] , T. Kuchařík [-] , M. Granát [-] - M. Svoboda [-] (63. M. Patočka [-] ) -

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Pislcajk [-] , O. Dvořák [-] , M. Bříza [-] (89. P. Gruber [-] ) , R. Ježek [-] , D. Tomek [-] , L. Lauš [-] , V. Smejkal [-] , M. Vodička [-] , S. Jahoda [-] (64. J. Dolníček [-] ) , M. Pysk [-]

Hráči zápasu: L. Hrbáček - M. Pislcajk .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MACEK Ivo - MILOTA Tomáš, BRADA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.