3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rokytnice si zpříjemnila mistrovské oslavy


Branky


0

V tomto zápase již o nic nešlo. Rokytnice už byla jistým mistrem a Studenec se nacházel v poklidném středu tabulky, ale i tak si dokázali domácí hráči zápas užít a po utkání oslavit velkým stylem postup

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel střelec Vahil'a

Rokytničtí hráči měli jistoru, že jsou mistry, tudíž utkání hráli ve velkém klidu, po většinu poločasu okupovali polovinu soupeře, vytvářeli si hromadu šancí, ale domácí tým tlačila bota v koncovce. Nejprve hlavičkoval vedle Štork, za chvíli se neprosadil ani Vahil'a a Veleba. Ve 14. minutě se ve vápně dostal k míči kapitán Vahil'a a otevřel skóre zápasu. O deset minut později hosté ze Studence vyrovnali, když z chumlu vstřelil gól Čonka. Rokytnice si ve 31. minutě opět vzala vedení, když se po krásném signálu ze standartky prosadil Sochna. To bylo vše, co nabídl první poločas, a tak se do kabin se šlo s výsledkem 2:1 pro 1.SK.

 

Po zápase následovaly mistrovské oslavy

 

Domácí hráči ve druhé půli ubrali ze svého tempa, hrál se fotbal nahoru dolů a na gól se tedy čekalo až do 77. minuty. Střídající Prokeš utekl studenecké obraně a naservíroval míč přesně pro Štorka, který neměl se zakončením žádný problém. Za pět minut bylo ovšem zase sníženo, tentokrát se prosadil Kryštof. Rokytnice si dokázala výsledek pohlídat a ihned po závěrečném hvizdu započaly oslavy titulu. Titul po 26 letech se musí oslavit, hráči a realizační tým si nevlékli mistrovská trička, předseda OFS Třebíč Zima předal pohár a následovala děkovačka fanouškům a mohutné oslavy.

 

AUTOR: PETR HERBRYCH



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - D. Jičínský [-] , J. Herbrych [-] , A. Štefánek [-] (60. J. Bílek [-] ) , D. Kašiár [-] (72. O. Dalecký [-] ) , R. Ferkl [-] , R. Sochna [-] , M. Vahila [-] (56. J. Syrový [-] ) , M. Štork [-] , J. Hakl [-] , J. Veleba [-] (64. M. Prokeš [-] )

TJ Sokol Studenec
L. Pěnčík [-] - T. Nejedlý [-] , J. Holoubek [-] - P. Rousek [-] - R. Kryštof [-] , F. Komárek [-] , F. Hájek [-] , M. Chalupa [-] - P. Strnad [-] , J. Čonka [-] , K. Mrňa [-]

ŽK: 65. R. Ferkl - 49. R. Kryštof , 60. M. Chalupa , 73. F. Hájek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - KUDLÍK Radim, KOVÁŘ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.