Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

14.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

AKTUALIZOVÁNO: Malonty rozhodly o svém vítězství v posledních vteřinách zápasu


Branky


0

Domácí Malonty měly Přídolí co vracet. V prvním vzájemném duelu se totiž radovalo Přídolí díky nejtěsnější výhře 1:0. Malonty si šly celý zápas za vítězstvím, to se však nerodilo lehce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těžké fotbalové podmínky panovaly také v Malontech, kde těsně před zápasem začalo silně pršet.

 

Do utkání vstoupily lépe domácí Malonty, které byly častěji na míči a tlačily se před branku soupeře. 

 

Bylo to však Přídolí, kdo vstřelil první branku utkání! V 7. minutě podklouzl při rozehrávce domácí Gocala, čímž vybídl hostující hráče k protiútoku, který nakonec zakončoval z levé strany pěknou technickou střelou Ruslan Radhykovskyy - 0:1!

 

Domácí, ač byli na několik minut zaskočeni, opět převzali iniciativu hry a vytvářeli si další šance.

 

Odměnou za aktivitu byl domácím pokutový kop z jednadvacáté minuty, který byl nařízen po faulu na Benedu. Exekutor Matouš Kouba si s penaltou zkušeně poradil a vyrovnal na 1:1

 

O sedm minut později se domácí radovali podruhé! Pohlednou kombinaci zakončoval z ostrého úhlu Tomáš Faltus a jeho pokus skončil až za zády Brože - 2:1!

 

Přídolí se ale z inkasované branky nepoložilo a do přestávky srovnalo! Ve 36. minutě domácí znovu udělali chybu v rozehrávce a akci jako přes kopírák zakončoval k levé tyči Jakub Štěpánek 2:2!

Tvrdý direkt pro Přídolí v posledních vteřinách zápasu

Jasný cíl svému družstvu do druhého poločasu naordinoval domácí trenér. Celý druhý poločas tak domácí celek měl snahu o strhnutí vedení na svou stranu. V cestě jim však stál výborně chytající Brož v brance Přídolí.

 

Už, už to vypadalo, že rozhodčí bude každou chvílí pískat konec utkání za stavu 2:2, když přišel třetí gól v síti Brože! V 90. minutě přišel do vápna centr, hostující stoper si všímal více protihráče než míče a za ním úplně volný Martin Beneda zakončoval hlavou do prázdné brány - 3:2!

 

V nastaveném čase poté přišel druhý tvrdý direkt pro hostující Přídolí. Po faulu na Svatoně byl nařízen trestný kop. Míč si postavil z nadějné pozice Kubát, vystřelil, brankář Brož míč pouze vyrazil k nohám Tomáše Faltuse, který ho doklepl do sítě - 4:2!

 

Vzápětí rozhodčí Kemény odpískal konec utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
Stanislav Hubený, vedoucí mužstva: Za trpělivost a snahu hrát až do konce, si domácí tři body zasloužili. Hosté konec zápasu naprosto nezvládli a pravděpodobně už se viděli v kabinách s remízou v kapse.

TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: Na úplně promočeném terénu jsme presovali již od prvních minut a soupeři jsme za pomocí jeho chyby dali rychlý gól. Domácí se sice dostali do vedení, ale ještě do poločasu bylo srovnáno. Ve druhém poločase se začali domácí více tlačit k naší bráně a jejich tlaku jsme v poslední minutách fatálně podlehli. Začali jsme sice střílet, ale takové chyby hodně mrzí. Jak mi řekl domácí Venca Žalud, takový konec zápasu jsme si nezasloužili.



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - A. Preusler [-] , M. Beneda [-] , M. Kouba [-] , J. Kubát [-] , S. Gocala [-] , T. Faltus [-] , T. Valiček [-] , V. Žalud [-] , T. Kéri [-] , K. Beutl [-]

TJ Sokol Přídolí
M. Brož [-] - P. Mittasch [-] , M. Kravets [-] , J. Písko [-] , J. Písko [-] , J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-] , D. Pavlis [-] , J. Štěpánek [-] , V. Písko [-]

ŽK: 65. J. Kubát - 73. J. Písko .
Hráči zápasu: M. Beneda , T. Faltus .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - OLAH Radek (N), VÍTOVEC Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.