4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

16.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malonty hrály druhý zápas během dvou dnů a opět vstřelily čtyři branky


Branky


30. T. Faltus , 45. L. Pulec , 57. M. Kouba , 64. T. Faltus - 37. Z. Šváb
0

Malonty hrály druhé utkání ve dvou dnech a zápas nezačaly v dobrém rozpoložení. Krumlovští již tradičně řešili problém se sestavou. "Už mě to vážně nebaví," říkal naštvaně trenér Slavoje Zdeněk Šváb mladší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si v závěru poločasu vzali vedení zpět

Podle slov S. Hubeného bylo páteční utkání Malont ve Frymburku těžší, než se zdálo a hráči se hodně nadřeli. A v tomto zápase to bylo znát. Malonty se totiž hodně pomalu dostávaly do tempa...

 

...i přesto mohli jít domácí do vedení již ve druhé minutě, Kouba však z malého vápna netrefil prázdnou branku po perfektní nahrávce od L. Pulce.

 

V šesté minutě po trestném kopu Slavoje a centru do vápna, letěl balón po hlavičce jednoho z nabíhajících hráčů, těsně nad branku domácího brankáře.

 

Tři minuty nato zlikvidoval další nebezpečnou hlavičku hostů gólman Bílý.

 

Po půl hodině hry vyslal po křídle Žalud Pulce, ten přihrál do vápna, kam si naběhl Tomáš Faltus, položil si gólmana a poslal míč do prázdné branky - 1:0! 

 

Ve 37. minutě rozehráli hosté z pravé strany trestný kop a prudký centr před branku si nešťastně srazil do branky Preusler a bylo vyrovnáno. Branka byla připsána Zdeňku Švábovi 1:1! 

 

V 40. minutě pálil těsně vedle pravé tyče L. Pulec a o minutu později byl ve velké šanci znovu, tentokrát po krásné kolmici od Faltuse. Pulcův samostatný únik ale gólem neskončil.

 

Závěr poločasu patřil domácímu celku, který se dostal do vedení! Faltus vybojoval ve vápně míč, přihrál na pravou stranu Koubovi, který ještě našel nabíhajícího Pulce, jehož střela k pravé tyči skončila v síti - 2:1!

 

Hned po vstřelené brance ukončil rozhodčí Kemény první půli.

Malonty předvedly divákům, co všechno se nedá proměnit v gól

Po přestávce se hra Malont zlepšila a začaly přicházet další šance. Malonty byly za zvýšenou aktivitu brzy odměněny gólem. V 57. minutě chybovali krumlovští hráči v rozehrávce, míč zachytil Pulec, přihrál do křídla Faltusovi, který našel přesnou přihrávkou nabíhajícího Koubu, a ten zvýšil na 3:1!

 

O sedm minut později spálily Malonty další obrovskou šanci. To, když Preusler vyslal Benedu, který tváří v tvář gólmanovi Švecovi neuspěl. Krumlovský brankář ale míč jen vyrazil k nabíhajícímu Faltusovi, pro kterého už nebyl problém uklidit míč do sítě - 4:1!

 

Další samostatný únik Pulce ze 71. minuty opět brankou neskončil, protože Pulcovo zakončení bylo žalostné. Vzápětí byl Pulec opět ve velké šanci, když využil dlouhého výkopu brankáře Bílého, ale jeho pokus o přehození brankáře Švece ani tentokrát brankou neskončil. Míč totiž přeletěl brankáře i branku.

 

O chvilku později se k míči dostal Faltus, unikal po pravé straně, zamířil s míčem do vápna, odkud přihrál před branku zcela volnému Koubovi, který ale ve stoprocentní šanci brankáře hostí neprostřelil.

 

V dalších minutách se již nic zajímavého nestalo a Malonty po zásluze zvítězily.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
Stanislav Hubený, vedoucí mužstva: Výhra byla zasloužená byli jsme po horším prvním poločasu v druhé půli lepší a nebýt našeho žalostného zakončování, mohla být výhra daleko vyšší.

FK Slavoj Český Krumlov B
Zdeněk Šváb ml., trenér: Opět jsem řešil sestavu a už mě to vážně nebaví, opět tři noví hráči v sestavě, opět jsem musel některé hráče seznamovat, protože se viděli prvně v životě, opět jedenáct hráčů z toho dva gólmani v poli, opět telefonování za jízdy, když sháníte hráče půl hodiny před výkopem. Zřejmě už v Krumlově otevřeli první zahrádky před hospodami, že si "béčkaři" zase nešli zahrát a vyprdět se, nevím co víc pro to udělat, počasí krásné, v sobotu si jít udělat žízeň. Už tomu vážně nerozumím.



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - T. Kéri [-] , L. Pulec [-] , A. Preusler [-] , M. Beneda [-] , D. Svatoň [-] , M. Kouba [-] , S. Gocala [-] , T. Faltus [-] , V. Žalud [-] , K. Beutl [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
V. Švec [-] - K. Šťastný [-] , M. Musil [-] , A. Seifert [-] , J. Čermák [-] , J. Lach [-] , Z. Šváb [-] , M. Ješina [-] , F. Bílý [-] , J. Čabaj [-] , J. Kejšar [-]

ŽK: 38. M. Kouba , 60. T. Faltus , 86. S. Gocala - 40. K. Šťastný .
Hráči zápasu: T. Faltus .
Místo: Malonty. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - OLAH Radek (N), SUCHÁNEK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.