3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 11:30

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Planá vstoupila do jara pravou nohou a přehrála roudenské béčko


Branky


0

Domácí sice zahodili penaltu, ale pak se v prvním poločase dvakrát prosadili a hosté nenašli sílu na dramatizaci utkání. Střelecky se ukázal padesátiletý Ladislav Fujdiar, který vstřelil důležitou druhou branku domácího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během tří minut dvě branky

Utkání se hrálo na dobře připraveném hřišti, ale v prvním poločase se žádná přehlídka šancí nekonala. Roudenské béčko si nevytvořilo za první pětačtyřicetiminutovku žádnou vyloženou příležitost, vše podstatné si brankář domácího celku Nováček pohlídal. Nebezpečno tak bylo jen před hostující brankou. Domácí mohli jít do vedení z penalty, jenomže Tomáš Pintér si na Konečného nepřišel a dorážející Jan Pintér pak netrhal bratrskou partu a napálil míč v blízkosti hodně, hodně nad. Po pěkné invidiuální akci neuspěl ani Balogh, když se před Konečným kličkou vyhnal do strany a křížnou střelou následně minul. Planá tak šla do vedení až ve 35. minutě. Řehoř prostrčil míč na J. Pintéra, který v zakončení zúročil své zkušenosti - 1:0. A za pár okamžiků to bylo o dvě branky, když Balogh naservíroval míč Ladislavu Fujdiarovi, který se prosadil na 2:0.

Svobodný nulu na Nováčkově kontě nesmazal

Ve druhé půli hráli hosté převážně na polovině soupeře, Planá se do útočení dostávala jen velmi zřídka. Jenomže Roudné nemělo střelecký den. V 55. minutě vyslal Stegbauer do úniku Turka, který se rozhodl pro brzkou střelbu, jenomže mířil velmi nepřesně. Domácí zahrozili po akci Kitzlera, který naservíroval míč na malé vápno na Baloghovu hlavičku, Konečný ale jen kontroloval, jak míč míří nad břevno. V 63. minutě už se ale nejlepší plánský střelec prosadil. Po Řehořově rohu Konečný neměl míč ve své moci a Balogh nakonec dostrkal balón do sítě - 3:0. Následně domácím zkomplikovalo situaci vyloučení Hotového, i když Votava se musel poradit se svým čárovým, zda má Hotový skutečně první, či druhou žlutou kartu. Roudné se usadilo na útočné polovině, ale na Nováčka si nepřišlo. Zvlášť Svobodný měl problémy ve vyložených pozicích trefit branku. A když si plánský brankář smlsnul v poslední minutě na přímáku Stegbauera, mohl s domácími začít slavit první jarní body.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Josef Cimburek (trenér): "Musím říct, že jsem z toho po nepříliš povedených zápasech v přípravě měl trochu obavy, ale nakonec se ukázalo, že mistráky jsou přece jen o něčem jiném a kluci ukázali, že jsou připravení. Čekal jsem to na úvod trochu těžší, Roudné nebylo tak nebezpečné, utkání jsme si pohlídali, byť jsme dohrávali o deseti."




Sestavy


SK Planá
J. Nováček [-] - T. Řehoř [-] , L. Fujdiar [-] (58. J. Zedek [-] ) , T. Plojhar [-] , J. Pintér [-] , L. Kitzler [-] (66. P. Požárek [-] ) , L. Balogh [-] , T. Pintér [-] , M. Beran [-] , O. Hotový [-] , F. Čertík [-] (85. M. Turek [-] )

TJ Malše Roudné B
D. Konečný [-] - J. Vopelka [-] , F. Král [-] (79. F. Šantrůček [-] ) , F. Řehák [-] (63. F. Vávra [-] ) , R. Žurek [-] , J. Stegbauer [-] , A. Trejbal [-] (46. M. Svobodný [-] ) , O. Vochozka [-] , M. Strapáč [-] , P. Turek [-] , M. Lerch [-]

ŽK: 18. O. Hotový , 31. T. Řehoř - 8. F. Král . ČK: 69. O. Hotový .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Votava Pavel - WEIDENTHALEROVÁ Hana, ZABILKA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.