4:1
(1:1)
38. T. Pintér (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 13:30

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Favorit nezaváhal, Planou přehrál ve druhém poločase


Branky


38. T. Pintér (p.)
0

Hosté přijeli pouze s jedenácti hráči a jejich vyhlídky před zápasem s prvním týmem tabulky tak nebyly růžové. Po první půli byl ale stav vyrovnaný 1:1. Pak ale Včelnice potvrdila kvalitu, David Bednář dvěma góly zajistil domácím barvám náskok a skóre uzavřel nejlepší střelec soutěže...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bránit! Takový byl hlavní cíl Plané

Ačkoliv Planá avizovala po poslední výhře, že do Včelnice pojede v plné sestavě, nakonec byla situace jiná, na půdě lídra se představila jedenáctka statečných. Hosté se tak od prvních minut věnovali poctivé obraně, nikam se nehnali a Včelnice, která má v porovnání s plánskými mladý kádr a spoléhá především na rychlost, si s tím neuměla poradit. I když do vedení se dostal favorit celkem rychle.

 

V chumlu po standardce se v 11. minutě nejlépe zorientoval Šlapanský, který píchl do míče a prostrčil ho za Hotového záda - 1:0. Hned poté mohl srovnat Fujdiar, ale zakončení mu v tutové pozici nesedlo. Planá ale přesto dosáhla na vyrovnání 1:1. Kitzler si píchl míč na vápně mezi dva obránce, Jaroš zůstal stát, ale i přesto jeho zákrok posoudil sudí Kotalík k údivu domácích jako penaltový. Tomáš Pintér se jako plánský penaltový střelec postavil k míči a s přehledem proměnil.

Domácí hledali cestu k bráně, pomohla jim chybně odpískaná penalta

Nová Včelnice do druhé nasadila Hornáta s Vokušem, začala hrát více po zemi, Planá se dále soustředila na obranu a do 70. minuty držela cennou remízu na půdě lídra. Pak ale opět vstoupil do děje rozhodčí Kotalík. Ten odpískal druhou „zvláštní“ penaltu, nic nebyly platné protesty hostů, že se ve vápně srazili dva domácí hráči. Bednář nezaváhal a domácí vedli 2:1.

 

Tento gól Planou zlomil, bez střídání nemohla svou hru nijak okysličit a síly do ofenzívy ji chyběly. Nová Včelnice měla stále tlak, Plané se nedařilo dostat do hry, povolila v obraně a domácí nacházeli skuliny, jak se dostat k bráně Hotového. Přihrávkami do ulice překonávala soupeře, po jedné z nich si naběhl na Petrášovu zpětnou přihrávku Bednář a vstřelil mezi nohy brankáře už čtvrtý gól ve dvou posledních zápasech – 3:1. Konečnou podobu dal výsledku nejlepší kanonýr soutěže Nebeský, když si na kolmici naběhl Petráš, ve vápně ještě předložil míč Nebeskému a ten už měl lehkou práci – 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Libor Holec (asistent trenéra): „Byl to špatný, takový chodící fotbal. Hosté hráli to, co mohli – byli zalezlí vzadu, neměli ani nikoho na střídání. První poločas byl z naší strany strašný, přesto jsme šli do vedení. Planá vyrovnala z penalty nepenalty, no a nevím, už je mi to kolikrát trapné, nechci nijak brečet, ale nám přišlo, že tam nebylo vůbec nic. Do druhé půle jsme prostřídali, aby tam byla nějaká změna, a snad se to i povedlo. Hosté odešli i fyzicky. Do vedení jsme šli z penalty, no a také ani náhodou nebyla! Druhá půle byl jinak fotbal na jednu bránu. Zápas se nepovedl nám, hostům, ani rozhodčím. Opět byl hráčem zápasu Bednář, hrál prostě dobře.“

SK Planá
Jan Pintér (hrající asistent trenéra): "Do Včelnice jsme jeli s tím, že nemáme u prvního týmu tabulky co ztratit. Nastolili jsme si taktiku á la "prešovský beton" a to se nám do 70. minuty dařilo. Domácí do zápasu vstoupili velice aktivně, ale s naší kvalitní defenzívou měli veliké problémy! Víceméně hráli jen po vápno a dál jejich aktivita končila, my jsme spoléhali na rychlé brejky. Soupeř udeřil ze standardní situace, kdy nás stál nedůraz v malém vápně obdrženou branku. Ale ihned po rozehrávce jsme se dostali do 100% gólové situace, bohužel Láďa Fujdiar netrefil balon, jak si představoval. Do konce poločasu se nám podařilo vyrovnat z přísné penalty, kterou s přehledem proměnil T. Pintér! Druhý poločas probíhal v podobném duchu. Hosté se tlačili směrem dopředu a my jsme se soustředili na defenzivu. Utkání ovlivnila 70. minuta, kdy srážku dvou domácích útočníků rozhodčí označil jako penaltu, kterou hostující útočník proměnil. Od obdržené branky jsme hru otevřeli a do konce utkání dostali ještě dvě branky. Myslím, že utkání mělo slušnou úroveň a bylo na co koukat. My jsme si bohužel kýžený bod neodvezli. Musím pochválit celý tým za perfektní týmový výkon a za stoprocentní bojovnost! Absolutorium zaslouží Láďa Fujdiar a T. Pintér. Domácím gratulujeme k vítězství. Dle mého názoru utkání několika zvláštními rozhodnutími (obě penalty) ovlivnil hlavní rozhodčí Kotalík."



Sestavy



SK Planá
J. Hotový [-] - L. Kitzler [-] , T. Plojhar [-] , J. Pintér [-] , P. Požárek [-] , L. Balogh [-] , T. Pintér [-] , L. Fujdiar [-] , O. Hotový [-] , P. Ira [-] , M. Turek [-]

ŽK: 44. L. Kitzler , 77. O. Hotový , 78. T. Plojhar .
Hráči zápasu: T. Pintér , L. Fujdiar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kotalík Petr - VOTAVA Pavel, PÍCHA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.