4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní ve druhém poločase smetlo Planou


Branky


51. J. Peťule , 55. J. Peťule , 62. M. Dobrovodský , 87. M. Vegeš (p.)
0

Planá neustála odstoupení špílmachra Řehoře a ve druhé půli jí domácí nasázeli čtyři góly. Hned dvěma se ukázal Peťule, potřetí v sezóně se trefil ze hry náhradní brankář Dobrovodský, penaltu si pak úspěšně kopnul sedmatřicetiletý Vegeš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Že dopadne utkání jasnou výhrou ještě nic nenaznačovalo

Větřní se v zápase muselo obejít bez vykartovaného tvořivého kapitána Gutheise, ztráty počítali už tradičně i Plánští, kterým závěr sezóny vůbec nevychází a propadají se tabulkou. První poločas byl ještě celkem vyrovnaný a hra se odehrávala spíše ve středu hřiště, bez nějakých větších příležitostí, tu největší spálil v samém závěru poločasu Jan Peťule, kterému mu míč nabídl přesným centrem Bordáč. Peťule, nejlepší hráč zápasu, se ale ještě zahříval, jestli tedy tento příměr vzhledem k vedru, ve kterém se utkání hrálo, lze vůbec použít... Důležitou situací poločasu bylo i odstoupení plánského nejkreativnějšího hráče, Tomáše Řehoře.

Větřní se rozjelo

Ve druhém poločase už se hrálo na jednu bránu. A to na tu plánskou. V 51. minutě domácí nakopl první gól. Dlouhý balon za obranu si našel náběhem Peťule, odstavil si obránce Ondřeje Hotového, šel sam a proti Jakubu Hotovéu proměnil. A za chvíli to bylo 2:0. V situaci dva na dva vzal Peťule zodpovědnost na sebe, prokličkoval obranou a zavěsil podruhé. Třetí gól padl v 62. minutě. Poláček vysunul Peťuleho k pravé lajne, ten přízemním centrem vybídl před brankou úplně volného Dobrovodského a ten už si věděl rady - 3:0. Čtvrtý gól padl z pokutového kopu, když nasadil soupeři jesličky Přibyl a byl faulován. Kapitan béčka Větřního Michal Vegeš si míč s chutí vzal a proměnil. Dal tak vůbec svůj první gol za A mužstvo!



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Petr Gutheis (hráč): "Zápas začala lépe Planá, ale postupem času jsme začali přebírat otěže zápasu. Ve druhé půli odešla Planá fyzicky a toho jsme dokázali využít. Honza Peťule rozehrál svoje galapředstavení a se vší a maximální úctou ke klukům z Planý, musím říct, že výsledek byl nakonec ještě milosrdný. V základu nastoupil dorostenec Zdenda Chupík a byl vynikající, stejně jako Patrik Kotlár, který nastoupil na posledních 12 minut. Musím pochválit celý mančaft, ale vyzdvihout si jednoznačně zaslouží kápo našeho béčka Míša Vegeš a samozřejmě Honza Peťule, kterej byl fakt nejlepší na place."

SK Planá
Jan Pintér (asistent trenéra, hráč): "Utkání se hrálo za velkého horka, což mělo vliv na náš výkon. My jsme museli před koncem poločasu vystřídat Řehoře pro zranění kolene, což se projevilo v druhém poločase. Druhý poločas, co k němu říct, snad jen zoufalost až trapnost! Netrénujeme, protože se nás schází málo, vlastně skoro pořád jen ti samí (nejstarší)! A ti, co netrénujou, šlapou od 50. minuty vodu, ještě v takovém počasí. S naší momentální formou a fyzickou připraveností bychom neporazili ani zakládající oddíl, který by se přihlásil do čtvrté třídy. Škoda, že si kazíme závěr takhle dobře rozehrané sezony! Za náš tým bych pochválil Davida Kneyse a Hotyho v kase. Od hostů Honza Peťule, který nás tam pak motal jak slepý koně! Gratuluju do Větřní k vítězství."



Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Weinhard [-] , M. Přibyl [-] , J. Skok [-] , J. Peťule [-] , Z. Ginzel [-] (25. M. Hronek [-] ) , Z. Chupík [-] (80. P. Kotlár [-] ) , J. Poláček [-] , J. Šustr [-] (60. M. Dobrovodský [-] ) , P. Bordáč [-] , M. Pils [-]

SK Planá
J. Hotový [-] - Z. Lexa [-] , T. Řehoř [-] (44. P. Vobořil [-] ) , L. Fujdiar [-] , T. Plojhar [-] , J. Pintér [-] , D. Kneys [-] , T. Pintér [-] , J. Zedek [-] , O. Hotový [-] , M. Turek [-]

ŽK: 79. R. Weinhard - 52. T. Pintér , 70. L. Fujdiar , 84. D. Kneys .
Hráči zápasu: J. Peťule , M. Vegeš - D. Kneys , J. Hotový .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Havlík Martin - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.