Olešnice jen remízovala s Loučovicemi


Branky


30. L. Lenk (p.) , 44. M. Hanzal - 20. J. Matulík , 68. J. Zbořil
0
Olešnice může litovat zahozených šancí
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle těsně pro Olešnici

   Olešnice povzbuzená cenným bodem z Kaplice vstoupila do zápasu aktivně. A během úvodní čtvrthodině se domácí několikrát zjevili v jasné příležitosti před kapitánem Hüttnerem. Ke smůle olešnických však s nulovou efektivitou. Tak tedy nemohlo přijít snad nic jiného než otřepané nedáš - dostaneš. Ve 20. minutě se hosté pěknou kombinací dostali z půlky hřiště až před Krauskopfa a líbivou souhru zakončil vedoucím gólem Matulík, 0:1. Olešnice dokázala odpovědět za deset minut. Kačírek dostal příhru do vápna a při kličce byl faulovaný. Následoval pokutový kop, který vzal na sebe Lenk vyrovnal, 1:1. Krátce před odchodem do kabin dokázali domácí vývoj zápasu otočit. To, když ubránili rohový kop soupeře, balon se dostal k Lenkovi a ten vybídl k sólu z půlky Hanzala jenž v zakončení nezaváhal, 2:1.

Hosté vyrovnali

   Druhé půle se nesla v podobném duchu. Domácí se snažili, ale Loučovice se nezalekly a kousaly. Ve druhém poločase se dokázali prosadit jen hosté. A to v 68. minutě zásluhou střídajícího Zbořila, 2:2. Vyrovnávací gól možná hodil na domácí deku a v závěru utkání měli lehce navrch Loučovice. Ale na skóre to už vliv nemělo a tak se v Olešnici dělily body za remízu 2:2. V příštím kole čeká Olešnici derby na půdě lídra z Trhových Svinů. Loučovice mají podobně těžký los, když na svém hřišti přivítají třetí Bavorovice.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér domácí): Pro nás to byl neskutečný zápas, kdy bylo špatně snad všechno. Během úvodní čtvrthodiny jsme měli snad čtyři tutovky, ale svou laxností v koncovce jsem je zahodili. Druhá půle byla snad ještě katastrofálnější a Loučovice po zásluze vyrovnaly. Promarnili jsme zápas, který se takhle promarnit nemůže a jsem z toho hodně zklamaný. Měli jsme i štěstí, že jsme neprohráli. Pochvalu zaslouží snad jenom Fiala.

Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (trenér hosté): Hodně nás brzdí zranění a navíc chyběl vykartovaný střední záložník Dudla. I přes změny v sestavě si opět vedli na výbornou dorostenci. Na prvních 15 minut bych nejraději zapomněl, protože domácí až lehce procházeli do vápna a naštěstí pro nás se netrefili ani jednou. Naopak konec zápasu jsme měli mírně navrch a podařilo se nám srovnat. Hráčem utkání je jasně mladík Kuba Matulík, který uprostřed makal, dal gól a vymazal svého soka Kačírka.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bumba František - ROUS Zdeněk, ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.