3:2
(2:2)
24. L. Lenk
34. L. Lenk
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 13:30

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny udolaly Olešnici


Branky


5. P. Sluka (p.) , 23. P. Podskalský , 83. L. Fučík - 24. L. Lenk , 34. L. Lenk
0
Chvalšiny porazily Olešnici a přeskočily jí v tabulce
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nerozhodně

    Soupeře ze středu tabulky dělil jen jediný bod. Chvalšiny navíc chtěly Olešnici vrátit podzimní výprask 7:1. Domácí začali lépe a hned po pár minutách odpískal nedovolený zákrok na Fučíka rozhodčí Frček. Na penaltový puntík si balon postavil Sluka a v 5. minutě to bylo 1:0. Hosté kontrovali nastřeleným břevnem Cábovi branky, po kterém uklízel míč do prázdné Hanzal. Ke smůle hostů gólovou radost překazil zdvižený praporek a odpískaný ofsajd. A tak znovu udeřili domácí. Ve 23. minutě se pěkně uvolnil Podskalský a levačkou překonal Janečka, 2:0. Oslavy gólu ještě nestačily utichnout, když zmatku v domácí obraně využil ke snížení po přihrávce Horelici Lenk, 2:1. Deset minut nato zahrávali hosté standardku. Byť šlo o poměrně těžkou pozici zkusil Lenk ohrozit domácí svatyni přímo a i díky pro domácí nešťastné teči Babinského bylo vyrovnáno, 2:2. Do kabin tak přeci jen mohli odcházet nepatrně spokojenější hosté, kteří dokázali smazat dvoubrankové manko.

Rozhodnutí v závěru

   Druhá půlka se nesla v opatrnějším duchu a ani jeden ze soupeřů nechtěl udělat chybu. Ta nakonec přišla až v závěru zápasu a dopustili se jí hosté. V 83. minutě se dokázal uvolnit Sikuta, chytře posunul na Fučíka, který dokázal obstřelit Janečka, 3:2. V závěru se Chvalšiny domáhaly odpískání faulu na Motze a nechápaly tedy ponechanou výhodu hostům. Z toho těžil Hanzal, který vysunul Lenka jenž absolvoval tvrdý střet s Cábou ve vápně, ale podobně jako v prvním poločase se praporek pomezního rozhodčího vznesl vzhůru a hosté měli po nadějích. Chvalšiny si díky výhře polepšily na 8. místo kde vystřídaly právě Olešnici.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába (hráč domácí): Chtěli jsme v tomhle utkání hlavně vrátit Olešnici tu potupnou podzimní porážku 1:7. Soupeř ukázal, že má opravdu nejlepší útok v soutěži. Lenk je skutečně k nezastavení. Ale my dnes měli nabitýho Fugase, který zápas rozhodl. Hráčem zápasu volím Fučíka, Postla a Nymsu jenž zahrál velmi dobrý zápas.

TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér hosté): Byl to pro nás takový nevyzpytatelný zápas. Po dvaceti minutách jsme dostali dva zbytečné góly po našich chybách. Hned vzápětí jsme dokázali dát kontaktní gól a za dalších deset minut vyrovnat. Poločas 2:2 dá se říci, že pro nás vyzněl dobře. Ve druhé půli jsme zbytečně zalezli a kluci se báli hrát. Udělali jsme dvě fatální chyby, které domácí využily a zvítězili 3:2. Za první půli musím pochválit Lenka, který se dokázal prosadit. Za tu druhou už nikoho.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - J. Motz [-] , M. Babinský [-] , J. Decarli [-] - P. Zwifelhofer [-] (71. J. Fic [-] ) , P. Sikuta [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , T. Nymsa [-] - L. Fučík [-] , P. Podskalský [-] (80. P. Hynšt [-] ) -

TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - M. Lechner [-] , O. Husa [-] , P. Fiala [-] - D. Chovanec [-] , M. Buřič [-] (80. M. Koktavý [-] ) - L. Lenk [-] - M. Hanzal [-] , B. Bahenský [-] , R. Horelica [-] , S. Drtina [-] (41. L. Burda [-] )

ŽK: 63. L. Burda , 88. M. Koktavý .
Hráči zápasu: M. Postl , T. Nymsa , L. Fučík - L. Lenk .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Frček Filip - MRÁZ Marek, PETROUŠEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.