Olešnice urvala výhru v Kameňáku v nastavení


Branky


0
Horelica rozhodl hattrickem o výhře Olešnice
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodná půle

   Zápas sedmého Kamenného Újezdu s devátou Olešnicí zahájili lépe hosté. Už ve 4. minutě našla Hanzalova přihrávka Horelicu jenž si poradil s domácím obráncem a z úhlu prostřelil Dudáka, 0:1. Domácí inkasovaná branka nezlomila a snažili se nepříznivý vývoj zvrátit. Ve slibných příležitostech se objevili Pavlis, po něm Prokop a Havlíček, ale Janeček zůstával nepřekonaný. To se změnilo ve 27. minutě. Sivák posunul Havlíčkovi, který poslal centr před bránu kde se prosadil osamocený Prokop, 1:1. Za tohoto stavu se také obě mužstva odebraly k poločasové přestávce.

Vstup i závěr pro Olešnici

   Ve druhém dějství udeřili hosté ještě o minutu dříve než tomu bylo v tom prvním. Ve 48. minutě skóroval po Fialově centru neobsazený Horelica podruhé, 1:2. Hosté pak lépe bránili a Kameňák už nebyl tak nebezpečný jako v první půlce. Olešnice ale přeci jen kapitulovala. V 78. se povedenou střelou z dálky prezentoval Sivák, balon před Janečkem skočil a bylo vyrovnáno, 2:2. Kameňák se sice nadechoval k závěrečnému tlaku, ale zdálo se, že si oba soupeři už body rozdělí. V 91. minutě kdo jiný než Horelica se dostal k balonu, udělal si z několika domácích hráčů ve vápně kužely a vystřelil na bránu. S pomocí teče domácího hráče skončil míč v Dudákově síti, 2:3.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér domácí): Nevyvedl se nám ani jeden vstup do poločasu, když jsme ve čtvrté minutě prvního a ve třetí minutě druhé inkasovali. Ale vždycky se nám to manko nějakým způsobem povedlo smazat. První půle nebyla z naší strany až tak špatná. Otřepali jsme se z gólu a dostali se do třech čtyřech gólovek a po krásné akci dokázali vyrovnat. Bohužel jsme proměnili jen jednu. Začátek druhé půle byl tragický a po naší nezodpovědnosti jsme dostali druhý gól. Pěknou střelou z dálky jsme znovu srovnali a už to vypadalo alespoň na remízu. Bohužel v nastavení jsme udělali školáckou chybu a nechali soupeře projít mezi třemi čtyřmi hráči. Prohráli jsme si zápas naší nezodpovědností a liknavostí. I když proměnil jen jednu šanci je hráčem utkání Prokop. Zahrál dobře, snažil se a chodil si pro balony.

TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér hosté): Dá se říci, že to byl boj o střed tabulky. Kamenný Újezd byl od začátku aktivní, i když jsme ho dokázali hned ve čtvrté minutě zaskočit. Potom nás soupeř zatlačil a několikrát nás podržel Janeček společně s obranou. Po vyrovnání byly ještě nějaké šance na obou stranách. Do druhé půlky jsem nabádal kluky aby se nebáli hrát a zkusili jít na balon. Kameňák byl v tomhle silný, ale nám se to vyplatilo a měli jsme dobrý a rychlý nástup. Poté jsme dobře bránili a soupeř trošku zvolnil a nedařili se mu přihrávky jako v první půli. Vyrovnávací gól domácí nakopl a tlačili, měli nějaké standardky. My to ubránili a navíc v nastavení vstřelili vítězný gól. Musím pochválit celý mančaft. Vyzdvihnout zaslouží samozřejmě střelec hattricku Horelica a hlavně Bahenský, který toho za celý zápas opravdu hodně naběhal a vybojoval spousty balonů.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Průdek [-] , O. Bělohlav [-] , P. Pavlis [-] (83. M. Samborský [-] ) , R. Soukup [-] (56. V. Mráz [-] ) , M. Sládek [-] , M. Sivák [-] , A. Prokop [-] , J. Havlíček [-] (60. D. Frnka [-] ) , J. Nejedlý [-] , P. Petkov [-]

TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - P. Fiala [-] , B. Bahenský [-] , M. Lechner [-] , O. Husa [-] - T. Kačírek [-] , S. Drtina [-] (72. L. Burda [-] ) , M. Buřič [-] , R. Horelica [-] - M. Hanzal [-] - D. Chovanec [-] (54. M. Koktavý [-] )

ŽK: 65. P. Pavlis , 75. D. Průdek - 65. M. Hanzal .
Hráči zápasu: A. Prokop - B. Bahenský , R. Horelica .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BROM Josef - KOCINA Martin, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.