Měřín si z Náměště odváží bod


Branky


0

Fotbalisté vedoucí Náměště nezvládli závěrečný domácí zápas s Měřínem a po remíze 2:2 spadli na druhé místo tabulky. Hostům vystřelil bod v závěru utkání z přímého kopu Karel Kružík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomáš Tržil zajistil domácím vedení

Hostujícímu Měřínu chyběl na půdě vedoucí Náměště potrestaný kapitán Martin Kolda, jehož absence si vynutila určité změny v sestavě. Na jeho místo se přesunul Michal Matoušek, který odehrál výborné utkání. Od úvodních minut byl na obou stranách k vidění útočně laděný fotbal, který vyústil ve tři vstřelené branky. Za domácí Náměšť se jako první prosadil Tomáš Tržil v 17. minutě - 1:0. Na jeho branku dokázal brzy zareagovat Jiří Šoukal a ve 24. minutě tedy na světelné tabuli svítilo opět vyrovnané skóre - 1:1. Šoukal se prosadil po individuální akci, kterou chladnokrevně zakončil před brankářem domácích Pokorným. Ovšem hned ve 28. minutě se dokázal podruhé v utkání trefit domácí Tomáš Tržil - 2:1. tento stav vydržel až do konce prvního poločasu.

Karel Kružík vystřelil hostům v závěru bod

V druhé půli byli aktivnější hosté, zatímco domácí spoléhali především na zajištěnou obranu a podnikali rychlé protiútoky, se kterými si nově sestavená stoperská dvojice s přehledem poradila. Po sérii neproměněných šancí se hostům podařilo zaslouženě vyrovnat až v 84. minutě, kdy přesně mířil z přímého kopu Karel Kružík - 2:2. Do konce zápasu se již skóre nezměnilo a tak se oba soupeři rozešli s remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík - trenér: Dnešní utkání hráči odmakali a předvedená hra místy splňovala kritéria, které po nich vyžadujeme. Vyzdvihl bych výkon celé obrany v čele s Michalem Matouškem.



Počet diváků: 85. Rozhodčí: NENADÁL Pavel - KŮRKA Jaroslav, HOLÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.